Πώς ο Θοδωρής Φρατζέσκος πήρε τον ρόλο στο Κόκκινο Ποτάμι

Ο so-hot-right-now ηθοποιός μάς λέει κάποια πράγματα για τον εαυτό του.

Φωτογραφία Κοσμάς Κουμιανός
  • Είμαι 33 χρονών, έχω τελειώσει τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, μεγάλωσα στην Κυψέλη και συνεχίζω να μένω εκεί.
  • Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ονειρεύονταν να γίνουν ηθοποιοί. Ασχολούμουν με τη μουσική, αλλά ποτέ με την υποκριτική. Γράφω και μουσική.
  • Κάθε μέρα έχω γύρισμα και το βράδυ δουλεύω υποδοχή και δημόσιες σχέσεις σε ένα cocktail bar στην Αθήνα. Αυτό βέβαια σιγά-σιγά λόγω χρόνου θα περιοριστεί.
  • Πώς με βρήκαν για να παίξω στο Κόκκινο Ποτάμι; Έστειλα ένα e-mail στη Χρύσα Ψωμαδέλλη, την casting director του σίριαλ, χωρίς να έχω προσδοκίες. Έτσι απλά, για να υπάρχει. Την επόμενη μέρα με πήραν τηλέφωνο και έκλεισα κατευθείαν για τον ρόλο.
  • Η πρώτη μου δουλειά στο θέατρο ήταν η Φιλουμένα Μαρτουράνο, στο Εθνικό, με την Ελένη Ράντου και τον Άλκι Κούρκουλο. Ουσιαστικά, είμαι φρέσκος στον χώρο. Μόνο τέσσερα χρόνια.
  • Γιατί ξεκίνησα αργά; Σπούδαζα στην Κρήτη Διοίκηση Επιχειρήσεων και κάποια στιγμή μου ήταν ανυπόφορο. Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέλλον μου σε αυτό το επάγγελμα. Και επειδή είμαι αναβλητικός ως φύση, είχα αφεθεί. Μέχρι που κάποια στιγμή αυτό έσκασε μέσα μου. Κατάλαβα ότι περνούσα το ηλικιακό όριο. Θα καιγόμουν και εγώ και τα όνειρά μου. Και έτσι αποφάσισα να τα παρατήσω και να μπω στη δραματική σχολή.
  • Από 18 χρονών μένω μόνος. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Η σπεσιαλιτέ μου είναι το μεξικάνικο -κάνω υπέροχα μπουρίτος-, έχω ταλέντο στα γλυκά και κάποιες φορές ζυμώνω ακόμη και το ψωμί που τρώω.
  • Μου αρέσει πάρα πολύ η κουζίνα, αλλά απεχθάνομαι το σούπερ μάρκετ. Όπως επίσης απεχθάνομαι και το πλύσιμο των πιάτων μετά. Οι φίλοι μου με έχουν όλοι από κοντά, γιατί ξέρουν ότι στο σπίτι μου θα φάνε και θα περάσουν καλά. Και με εμπιστεύονται στις γεύσεις. Επίσης, μου αρέσουν τα μεγάλα τραπέζια. Έχω κάνω και τραπέζι με 25 άτομα και ήταν απολαυστικό. Μαγείρευα δύο μέρες.
  •  Σιγά-σιγά έχουν αρχίσει να με αναγνωρίζουν στον δρόμο. Ακόμη και μεγάλες γυναίκες με σταματούν και μου μιλούν. Είμαι ο Τούρκος αδερφικός φίλος του Μίλτου (Ιωάννης Παπαζήσης) – με τον οποίον σε λίγο καιρό θα συγκρουστούμε.

leave a reply

Your Review