Η Michelle Obama διαβάζει online παιδικά παραμύθια

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ είναι γνωστή για τις κοινωνικές ανησυχίες της και προσθέτει τώρα τον δικό της οβολό στη βελτίωση της νέας καθημερινότητάς μας λόγω καραντίνας.

Σε συνεργασία με το PDS Kids και το Penguin Random House, η Michelle Obama ξεκινάει μια νέα μίνι σειρά με τίτλο Mondays With Me, στην οποία κάθε Δευτέρα θα διαβάζει σε live μετάδοση παιδικά παραμύθια, παρακινώντας και τα παδιά να διαβάζουν μαζί της. “Είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μερικά από τα πιο αγαπημένα μου παιδικά βιβλία και θα δώσω  την ευκαιρία στα παιδιά να εξασκηθούν στην ανάγνωση (και στις οικογένειες να κάνουν ένα απαραίτητο διάλειμμα)”, τουίταρε η Michelle.

Κάθε Δευτέρα, από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 11 Μαΐου, στις 12 το πρωί δική τους ώρα (για εμάς, στις 7 το απόγευμα) η Michelle διαβάζει για τα παιδιά μαζί με τα παιδιά και η μετάδοση γίνεται μέσω PDS KIDs Facebook και YouTube.

Το πρώτο της video, από τη μετάδοση της Δευτέρας 20ής Απριλίου, έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 310.000 views και εκατοντάδες θετικά σχόλια, κυρίως από τους γονείς που καθηλώθηκαν μπροστά στους υπολογιστές τους για να διαβάσουν παραμύθια παρέα με τα παιδιά τους και τη Michelle.