Έφτασε η άνοιξη για την Elizabeth Hurley – και ποζάρει με το bikini της

Το πρώην μοντέλο, πρώην αιώνια αρραβωνιαστικιά του Hugh Grant και νυν σχεδιάστρια μαγιό περνάει τις μέρες της καραντίνας μαζι με άλλους οχτώ συγγενείς της, στο εξοχικό της στο Herefordshire. Και μάλλον δεν κακοπερνάει, γιατί και το εξοχικό της δεν είναι καμία καλύβα, και η φύση τριγύρω είναι ειδυαλλιακή, με τα δασάκια της και τα ποταμάκια της, για να νιώθεις ότι έχεις πάει διακοπές και όχι ότι είσαι σε καραντίνα. Εικόνα της φύσης που περιβάλλει τη Liz, άλλωστε, είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στη φωτογραφία που ανέβασε χτες στο Instagram -αν και η φύση είναι στην ουσία το φόντο. Πρωταγωνίστρια είναι μια περιχαρής Hurley, που ποζάρει με το μικροσκοπικό πάνω μέρος ενός από τα καινούργια bikini που σχεδίασε και ένα επίσης μικροσκοπικό σορτσάκι. Το λεζαντοκειμενάκι γράφει: “Η άνοιξη έφτασε” και συμπληρώνεται με το hashtag Μείνετε σπίτι, που όμως φαντάζει λίγο σαν κοροϊδία στα μούτρα μας, γιατί το δικό μας σπίτι δεν βρίσκεται δίπλα σε μαγευτικά ποταμάκια και παραμυθένια δασάκια, για να βγαίνουμε και να παίρνουμε τον φρέσκο αέρα μας.

https://www.instagram.com/p/B_X_iEWFhR9/

Όσον αφορά τη συμβίωση με άλλους 8 νοματαίους, η Elizabeth Hurley είχε σχολιάσει κάποιες μέρες νωρίτερα ότι της θυμίζει λίγο τους Waltons -τη σούπερ επιτυχημένη σειρά των ’70s, που είχε ως ήρωες μια πολυμελή οικογένεια που έμενε στο ίδιο σπίτι. “Έχω όλη την οικογένειά μου μαζί, ανάμεσά τους τη μητέρα μου, μια θεία και έναν φίλο με αναπνευστικά προβλήματα. Με πιάνει η απόλυτη παράνοια ότι δεν θα καταφέρω να τους κρατήσω ασφαλείς, γι’ αυτό δεν αφήνω κανέναν να βγει από το σπίτι. Μόνο εγώ βγαίνω για να πάω στα τοπικά μπακάλικα, φορώντας μάσκα και γάντια. Τρομάζω μήπως και φέρω τον ιό στους ευάλωτους συγγενείς μου”.

Κάτι που άλλο μοιράστηκε με τον υπόλοιπο κόσμο η Hurley είναι ότι η καραντίνα έστειλε στα αζήτητα την ερωτική της ζωή. “Θα ήθελα να ερωτευτώ τρελά κάποιον, το οποίο είναι βέβαιο ότι δεν θα συμβεί όσο είμαι απομονωμένη στο σπίτι με τους συγγενείς εξ αίματος. Ίσως όταν τελειώσει όλο αυτό, να βάλω τα δυνατά μου για να βρω τον νέο μου έρωτα”.

Ίσως η φωτό με το μαγιό να είναι μέρος της προσπάθειας της Hurley να βρει τη νέα της αγάπη. Το concept είναι απλό: “Είμαι 54 χρονών, αλλά κούκλα ακόμα και σούπερ sexy. Κι έχω και ωραίο σπίτι στην εξοχή”. Δελεαστικό, δεν λέμε, αλλά ελπίζουμε ότι οι συγγενείς δεν θα περιλαμβάνονται στο πακέτο.

leave a reply

Your Review