Πόσο περήφανη είναι η Jessica Simpson για τα πόδια της;

@jessicasimpson

Πολύ! Για αυτό δεν χάνει ευκαιρία να τα δείξει στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram, ακόμα και περιτριγυρισμένη από δεκάδες -σούπερ όλα τους, εδώ που τα λέμε- ζευγάρια παπούτσια.

Η πιο πρόσφατη όλο πόδια φωτογραφία που ανέβασε ήταν χτες, για να μας δείξει ακόμα πιο περήφανη τα αποτελέσματα της σκληρής γυμναστικής που καταβάλλει όσο είναι κλεισμένη στο σπίτι (στην Αμερική η καραντίνα συνεχίζεται).

“Ξύπνησα νωρίτερα από τα τρία μου παιδιά και έκανα όλα μου τα steps (σ.σ. στο γνωστό μηχάνημα του εξοπλισμένου γυμναστηρίου που -δεν- έχουμε όλοι στο σπίτι μας) και ασχολήθηκα με μένα και τον εαυτό μου. Κινήσου, κινήσου, κινήσου, για τη δική σου πνευματική υγεία”, γράφει το λεζαντάκι που συνοδεύει τη φωτογραφία μιας σούπερ γυμνασμένης Jessica, με extra έμφαση στο δεξί μυώδες πόδι. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα διθυραμβικά σχόλια που δέχτηκε για τη φυσική της κατάσταση, πολλοί ασχολήθηκαν και με το outfit της, που είναι απολύτως animal print, ξεκινώντας από την κορδέλα στα μαλλιά και καταλήγοντας στα παπούτσια.