Αυτό είναι το βιβλίο που έγραψε η J.K. Rowling μετά το Harry Potter 1 – διάβασε τα 2 πρώτα κεφάλαια

H συγγραφέας των βιβλίων που μάγεψαν μικρούς και μεγάλους αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα ολοκαίνουριο παραμύθι για τους μικρούς αναγνώστες, το “The Ickabog”. H J.K. Rowling ξεκίνησε να γράφει το The Ickabog αμέσως αφού τελείωσε το πρώτο βιβλίο του Harry Potter και σκόπευε να το δημοσιεύσει αμέσως μετά, αλλά τα σχέδιά της τα ανέβαλε η επιτυχία που σημείωσε ο μικρός μάγος. Αφού ολοκλήρωσε τη σειρά βιβλίων του Harry, κυκλοφόρησε αστυνομικά μυθιστορήματα για ενήλικες, τα οποία υπέγραφε με το ψευδώνυμο Ρόμπερτ Γκαλμπρέιθ.

Το The Ickabog είναι μια ιστορία για την αλήθεια και την κατάχρηση της δύναμης. Αποτελείται από 34 κεφάλαια και μέχρι στιγμής έχουν δημοσιευτεί τα 2 πρώτα εδώ. Τα έσοδα από την έντυπη έκδοση του βιβλίου θα διατεθούν σε οργανισμούς που στηρίζουν τους πληγέντες από την πανδημία του κορονοϊού.

Η Βρετανίδα συγγραφέας ζήτησε από τους νεαρούς αναγνώστες του e-book, ηλικίας 7 έως 12 ετών, να στείλουν ζωγραφιές για να τις συμπεριλάβει στην έντυπη έκδοση, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. «Θα προτείνω ιδέες για εικόνες καθώς προχωράμε. Αλλά να μην νιώθει κανείς ότι πρέπει να περιοριστεί στις ιδέες μου. Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει», έγραψε η Rowling.