Big Brother – Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Γιατί κάποιοι δεν πείστηκαν με το body positive μήνυμά της

Πολλοί την είδαν, κάποιοι λίγοι, όμως, θυμήθηκαν μία άλλη, παλιότερη τηλεοπτική εμφάνιση της παίκτριας του Big Brother και εκεί άρχισαν τα όργανα...

Πολλά λέγονται από το βράδυ του Σαββάτου, οπότε και έκανε πρεμιέρα το Big Brother από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και πολλά γράφονται πλέον από τους χρήστες των social media που μοιάζουν να έχουν πάρει το μαστίγιο από τους παραδοσιακούς τηλεκριτικούς και να χτυπάνε στο ψαχνό.

Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για πρόγραμμα που υποβαθμίζει την τηλεόραση, πολλοί ήταν αυτοί που είχαν αντιρρήσεις για το μορφωτικό επίπεδο των παικτών που μπήκαν στο reality, ακόμη και για την αισθητική τους, ωστόσο, όλοι παρατήρησαν ότι το κομμάτι του diversity και της πολιτικής ορθότητας επιχειρήθηκε να υπηρετηθεί σωστά.

Και άνθρωποι διαφορετικής εθνικότητας μπήκαν και μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και γενικώς το τμήμα casting έκανε καλά τη δουλειά του, επιλέγοντας διαφορετικούς χαρακτήρες και φροντίζοντας να δοθεί βήμα και λόγος στη διαφορετικότητα.

Φαίνεται, όμως, ότι το κομμάτι που αφορούσε το body positive κίνημα και το οποίο κλήθηκε να υπερασπιστεί με τα λεγόμενα και την εξωτερική της εμφάνιση η παίκτρια Αφροδίτη Γεροκωσταντή προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων. Όχι για κανέναν λόγο, αλλά επειδή πριν από λίγο καιρό η ίδια παίκτρια είχε εμφανιστεί σε άλλη εκπομπή, υποστηρίζοντας κάτι τελείως διαφορετικό από το “αγαπάω το σώμα μου, όπως είναι”, με το οποίο εμφανίστηκε ως σημαία της από την πρεμιέρα κιόλας του Big Brother.

Συγκεκριμένα, η νεαρή γυναίκα είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ιωάννας Λίλη “Revenge Body” του Open, αναζητώντας επαγγελματικές συμβουλές για να χάσει βάρος και να αλλάξει την εικόνα της.

Την ίδια στιγμή, στον λογαριασμό της στο Instagram εντοπίζει κανείς φωτογραφίες πολύ κοντά στο μήνυμα περί διαφορετικότητας και διαφορετικών προτύπων ομορφιάς που λανσάρει στο Big Brother, οπότε πλέον τα ερωτήματα είναι συγκεκριμένα και απλά: πού έλεγε πραγματικά αλήθεια η νεαρή γυναίκα; Και εφ’ όσον δεν είναι η πρώτη της φορά στην τηλεόραση, μιλάμε για επαγγελματία παίκτρια ή απλώς έτυχε να εμφανιστεί τότε στη συγκεκριμένη εκπομπή;

Στην προσωπική της σελίδα στο Instagram πάντως φαίνεται να εννοεί αυτά που λέει σήμερα και μάλιστα μέσα από σειρά αποκαλυπτικών φωτογραφιών σε κάθε μία από τις οποίες αναφέρει ότι αγαπά τον μεγάλο και όμορφο εαυτό της.

 

κξ