Ratched: Η πολυσυζητημένη σειρά με τη Sarah Paulson -επιτέλους!- έρχεται στο Netflix

Με την υπογραφή του δημιουργού του American Horror Story, φυσικά!

Από το teaser trailer του American Horror Story είχαμε να νιώσουμε τέτοια συγκίνηση και φυσικά μας την προκάλεσε ο ίδιος άνθρωπος που για χρόνια υπέγραφε αυτή την τηλεοπτική σειρά τρόμου: ο λόγος για τον Ryan Merphy, ο οποίος αύριο κάνει πρεμιέρα στο Netflix με το Ratched και πάλι βάζοντας μπροστά το δυνατό του χαρτί, την ταλαντούχα ηθοποιό, Sarah Paulson. 

H Paulson αυτή τη φορά έρχεται με τις ενεσούλες και τα θανάσιμα υπογλώσσιά της για να ερμηνεύσει τη υπερδιάσημη σαδίστρια νοσηλεύτρια Mildred Ratched.

Πού έχουμε συναντήσει ξανά αυτό το όνομα; Η πρώτη φορά ήταν στην εμβληματική ταινία “Η Φωλιά του Κούκου”, με την , Louise Fletcher να αποσπά το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου το 1975, κλέβοντας και λίγη δόξα από τον παραδοσιακά “ημίτρελο” Jack Nickolson. 

Η συγκεκριμένη μίνι σειρά αποτελεί στην ουσία το prequel της ταινίας, παρακολουθώντας τα πρώτα “επαγγελματικά” βήματα της Mildred στο ψυχιατρείο. Ο άσος στο μανίκι, όμως, είναι και όσοι θα εμφανίζονται στους υπόλοιπους ρόλους, μεταξύ των οποίων η Sharon Stone και η Cynthia Nixon που μετά το “Sex and the City” και τις πολιτικές της υποχρεώσεις είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε τηλεοπτική σειρά.

Όσο για το trailer; Είναι τόσο υποβλητικό, τρομακτικό και μυστηριώδες, όσο χρειάζεται για να αφηγηθεί ο Murphy την ιστορία αυτής παραφρονημένης νοσοκόμας που έγραψε κινηματογραφική ιστορία!