Επιτέλους ανακαλύψαμε το τέλειο ξύρισμα

Πλέον μπορείς να κάνεις το τέλειο ξύρισμα γρήγορα και χωρίς καθόλου προετοιμασία

Αν είσαι άντρας που ξυρίζεται συχνά ξέρεις 2 βασικά πράγματα: Υπάρχει το βασικό ξύρισμα που είναι εύκολο και γρήγορο. Λίγο αφρό, ξυραφάκι και έτοιμος. Και υπάρχει και το πραγματικά καλό ξύρισμα που απαιτεί λίγη περισσότερη προσπάθεια και προετοιμασία. Τη διαφορά θα την καταλάβεις τις επόμενες  ώρες όταν θα έχεις να αντιμετωπίσεις ερεθισμένο δέρμα, κοκκινίλες και πόνο.

Μπορεί εμείς οι άντρες να ξυριζόμαστε από την εφηβεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εξάσκηση μας έκανε με το χρόνο καλύτερους.
Όλοι μας ξέρουμε ότι το τέλειο ξύρισμα θέλει ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι και να μαλακώσουν οι τρίχες ή ζεστές κομπρέσες, αλλά ποιος αφιερώνει τόσο χρόνο ειδικά αν το ξύρισμα είναι καθημερινή ρουτίνα.

Κι όμως μπορείς πλέον να κάνεις το τέλειο ξύρισμα γρήγορα και χωρίς καθόλου προετοιμασία.

Gillette παρουσιάζει το Heated Razorτην πρώτη και μοναδική ξυριστική μηχανή, που με το πάτημα ενός κουμπιού χαρίζει την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

Το νέο Heated Razor, μια καινοτομία της Gillette Labs, σχεδιάστηκε για να αλλάξει την εμπειρία του ξυρίσματος, όπως την ξέραμε ως τώρα, σε μια αναπάντεχα απολαυστική εμπειρίαπου μπορεί κάθε άνδρας να έχει καθημερινά στην άνεση του μπάνιου του.

Τεχνολογία Heated Razor

Η νέα πρόταση της Gillette Labs με την τεχνολογία Heated Razor, προσφέρει υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς στο ξύρισμα, με το πάτημα ενός κουμπιού. Χάρη στη θερμαινόμενη μπάρα από ανοξείδωτο ατσάλι, κατανέμει τη θερμότητα άμεσα και ομοιόμορφα, μαλακώνοντας την επιδερμίδα και δημιουργώντας την αίσθηση ξυρίσματος με ζεστή πετσέτα σε κάθε κίνηση.

Το νέο Heated Razor διαθέτει, επιπλέον, μοναδικά χαρακτηριστικά:

ü  Ρυθμιζόμενη θερμοκρασία, μεταξύ δύο επιπέδων θερμότητας (43°C και 50°C), με το πάτημα ενός κουμπιού

ü  Σύστημα διατήρησης θερμότητας, με «έξυπνους» αισθητήρες

ü  Προηγμένη τεχνολογία 5 λεπίδων

ü  Μπαταρία ιόντων λιθίου, που διαρκεί μέχρι και για 6 χρήσεις

ü  Τεχνολογία FlexDisc,  που εξασφαλίζει την επαφή με τη θερμαινόμενη μπάρα σε κάθε κίνηση.

ü  100% αδιάβροχο, για χρήση ακόμα και μέσα στο ντους

Η καινοτόμος ξυριστική μηχανή της Gillette Labs έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις των καταναλωτών παγκοσμίως, αποσπώντας το βραβείο Engadgets Peoples Choice” στα Consumer Electronics Show 2019.

Η νέα σειρά Gillette Labs διατίθεται στην ελληνική αγορά και περιλαμβάνει:

o   Την ξυριστική μηχανή Gillette Labs Heated Razor

o   Τις ανταλλακτικές κεφαλές Gillette Labs