Big Brother: Όποιος τα βάζει μαζί μου, φεύγει – Η ατάκα της Άννας – Μαρίας που ίσως της στοιχίσει

...γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό δεν έπρεπε να το πει η δικηγόρος που έχει προκαλέσει εντάσεις στο reality

Και Big Brother να μη βλέπει κάποιος, την Άννα – Μαρία Ψυχαράκη τη γνωρίζει. Είναι η παίκτρια που έχει συζητηθεί όσο λίγοι για τον χαρακτήρα, τις εντάσεις και την ανορθόδοξη στρατηγική της μέσα στο παιχνίδι.

Συστήθηκε ως δικηγόρος, κάποιοι την αναγνώρισαν και από την παλαιότερη συμμετοχή της στο “”Deal” με τον Χρήστο Φερεντίνο, ωστόσο, μέσα στο δημοφιλές reality του ΣΚΑΪ ξεδίπλωσε μία προσωπικότητα που κάποιους τους συγκινεί και άλλους τους εξοργίζει.

Όπως και να ΄χει, είναι η παίκτρια που έχει έρθει σε σύγκρουση με το σύνολο των ανθρώπων του σπιτιού μηδενός εξαιρουμένου, έχει προκαλέσει τις μεγαλύτερες εντάσεις και τους περισσότερους καβγάδες -κάποτε δικαιολογημένα, κάποτε όχι-, έχει βγει τις περισσότερες φορές προτεινόμενη και έχει διασωθεί όλες.

Ωστόσο, χθες μία ατάκα της φαίνεται ότι έχει προκαλέσει τους χρήστες των social media και τηλεθεατές, οι οποίοι απ’ ό,τι φαίνεται ένα πράγμα δεν συγχωρούν -κάτι που φάνηκε και στην περίπτωση του Αντιδημάρχου, Χρήστου Πυργίδη- και αυτό είναι η αλαζονεία.

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος χθες και μετά από ακόμη έναν ομηρικό καβγά της με τη Σοφία Δανέζη δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας ότι όποιος βγαίνει στη σέντρα μαζί της… φεύγει.

«Όποιος τα βάζει μαζί μου φεύγει, να το κατέχεις αυτό Big Brother. Φεύγει γιατί έχει άδικο», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας πολλές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες για το αν απλώς καταλαβαίνει τη δύναμή της ή αν πλέον έχει αρχίσει να επιδεικνύει αλαζονική συμπεριφορά, ποντάροντας για ακόμη μία φορά στο δίχτυ ασφαλείας που μέχρι τώρα άπλωνε το τηλεοπτικό κοινό για να τη διασώσει.

Σε κάθε περίπτωση το αποψινό live του Big Brother, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς το ενδιαφέρον του κοινού δεν προσανατολίζεται μόνο στο ποιος θα φύγει απόψε, αλλά και στο ποιοι ετοιμάζονται να ξαναμπούν στο παιχνίδι, για να ανακατέψουν την τράπουλα του παιχνιδιού και τις συμμαχίες των ενοίκων.