Η Λάουρα και ο Ηλίας μιλούν για τις σχέσεις μέσα στο Survivor

Έρωτες, φιλίες, γκρίνια και ...ροχαλητό

Στον καναπέ του Dot. κάθισαν ξανά Λάουρα Νάργες και Ηλίας Γκότσης και μας είπαν τα πάντα για τις σχέσεις μέσα στο παιχνίδι. “Οι σχέσεις είναι μόνο φιλικές και δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία” ανέφεραν, επισημαίνοντας ωστόσο ότι όταν τελειώνει το παιχνίδι και όλοι επιστρέφουν στην κανονική ζωή, είναι πιθανόν να δημιουργηθούν ερωτικές σχέσεις μεταξύ των παικτών.

Κι αν αναρωτιέστε αν επηρεάζονται οι σχέσεις από τις ψηφοφορίες, η απάντηση έρχεται δια στόματος Ηλία: “ Όταν η ομάδα σου σε ψηφίζει, αλλάζουν οι σχέσεις”. Βέβαια οι σχέσεις αλλάζουν και εκτός παιχνιδιού μιας και ο Ηλίας δήλωσε πως ενώ με τον Αγόρου δε μιλιόντουσαν μέσα στο παιχνίδι, τώρα κάνουν παρέα.

Οι δύο παίκτες, μεταξύ άλλων, μίλησαν για το φαγητό και τη γκρίνια μέσα στο παιχνίδι, όσο και για …ιδιαίτερους παίκτες. Η Λάουρα ανέφερε πως ο αυθορμητισμός του Σπαλιάρα δυσκόλευε τη συμβίωση με τους συμπαίκτες του. “Ο Ντάνος και ο Στέλιος ήταν τα “κοκόρια” της ομάδας” ανέφερε η Λάουρα, ενώ “έδωσε στεγνά” τον Bo που ροχάλιζε και ..ράπαρε στον ύπνο του.

 

Σύγκριση με τους παίκτες του πρώτου Survivor ομόφωνα συμφώνησαν οι δύο παίκτες πως υπάρχει , τονίζοντας φυσικά πως ο Ντάνος έχει ταυτιστεί με το παιχνίδι.