Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις, 25/1

Κριός
Αυτή η εβδομάδα θα είναι μια από τις τυχερές του 2021. Εκμεταλλευτείτε την και προωθήστε προσωπικές υποθέσεις. Περάστε χρόνο με φίλους και αφήστε την κοινωνικότητα σας να λάμψει.
Ταύρος
Φιλικά θέματα σας απασχολούν και ίσως κάποιος φίλος σας χρειάζεται. Σταθείτε του.
Δίδυμος
Νέες αρχές για εσάς, διδυμάκια μου. Νέα σχέδια, νέοι προγραμματισμοί, νέες ευκαιρίες.
Καρκίνος
Καλή εβδομάδα και για εσάς. Ένα βάρος φεύγει και αν το ταίρι σας ή κάποιος φίλος αντιμετώπιζε μια δυσκολία, φαίνεται πως την ξεπερνάει.
Λέων
Ο Άρης θα σας βοηθήσει να πατήσετε στα πόδια σας, να νιώσετε αυτοπεποίθηση και θα σας ενθαρρύνει σε νέα ξεκινήματα. Νέα πλάνα στο προσκήνιο και επαγγελματικά σχέδια προωθούνται.
Παρθένος
Με παιχνιδιάρικη διάθεση ξεκινά η εβδομάδα. Θα πάρετε πολλή προσοχή αλλά να θυμάστε ότι έλκεστε από αυτό που ζητάτε.
Ζυγός
Νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, καθώς αυτή την εβδομάδα τα φλας στρέφονται στην κοινωνική σας ζωή. Όμορφοι άνθρωποι με ωραίες σκέψεις θα σας πλησιάσουν.
Σκορπιός
Η επιρροή της Αφροδίτης σας βοηθά να εξωτερικεύσετε σκέψεις και συναισθήματα. Εκφραστείτε.
Τοξότης
Ο Άρης θα σας βοηθήσει να οργανώσετε εκ νέου το πρόγραμμά σας. Δουλεύετε πολύ και χρειάζεστε ξεκούραση. Μην ξεχνάτε να χαλαρώνετε και λίγο.
Αιγόκερως
Έκρηξη ιδεών και ωραίων σκέψεων. Λύση θα βρείτε σε όσα σας απασχολούν και οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας βασάνιζαν δε θα αργήσουν να έρθουν.
Υδροχόος
Πολλή δουλειά και υποχρεώσεις έχουν πέσει κατά πάνω σας. Χαλαρώστε, οργανώστε το πρόγραμμα σας και όλα θα γίνουν.
Ιχθύς
Ο Άρης ίσως σας φέρει συγκρούσεις με άτομα του στενού σας κύκλου. Όποιες μικρές και ανούσιες διαφωνίες με οικογένεια, φίλους και γείτονες θα ξεπεραστεί.

leave a reply

Your Review