Χαμός στο “Pop Up” για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Ένας κόφτης δε βλάπτει, διαφημίζει το θράσος της”

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε η εξόρμηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Παρνασσό, εν μέσω πανδημίας. Τα σχόλια στις αναρτήσεις που έκανε ήταν πολλά και αρνητικά, με αποτέλεσμα η παρουσιάστρια να τα απενεργοποιήσει. Τον λόγο τώρα πήραν οι εκπομπές, σχολιάζοντας της εξόρμηση αυτή, με την Αφροδίτη Γραμμέλη στο “Pop Up” να ξεσπά.

Στην εκπομπή “Pop Up” , το μεσημέρι της Πέμπτης, σχολιάζοντας το θέμα μετά από σχετικό βίντεο, η Αφροδίτη Γραμμέλη σημείωσε: ” Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου, να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία” ενώ συνεχίζοντας ανέφερε “Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει”.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε ήδη σχολιάσει το θέμα, τονίζοντας πως “Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του”, είπε χαρακτηριστικά. Τον λόγο πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη, λέγοντας πως “όταν ο κόσμος υποφέρει, εφόσον μπορείς να μην είσαι νομοταγής, μην το ανεβάζεις. Κράτησε το για τον εαυτό σου”.