H συγγνώμη του Γιώργου Γεροντιδάκη και το σχόλιο “η βλακεία είναι ανίκητη” για ηθοποιό

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, που αυτή την περίοδο απολαμβάνουμε στις “Άγριες Μέλισσες”, με αφορμή φωτογράφηση του στο περιοδικό DownTown, παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

O αγαπημένος ηθοποιός μίλησε φυσικά για το ρόλο που υποδύεται στο σίριαλ, που έχει καθηλώσει το κοινό. Αποκάλυψε ότι ίσως έρθει η καταστροφή του “Μελέτη” , αν μάθει ότι είναι παιδί βιασμού και παραδέχτηκε ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές για όλους τους χαρακτήρες. Όσο για τον έρωτα του με την Πηνελόπη, δεν αποκάλυψε πολλά και ομολόγησε ότι σεναριακά δεν γνωρίζει αν θα ευτυχήσουν μαζί. Στη συγκεκριμένη σειρά, ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων και με την Κάτια Δανδουλάκη, όπου στα πρώτα του βήματα είχαν συνεργαστεί στην επιτυχημένη σειρά “Βέρα στο δεξί”. Ε, και αυτή είναι μια όμορφη και γλυκιά συγκυρία.

 

O γνωστός ηθοποιός σχολίασε και όσα εκτυλίσσονται στον χώρο του θεάτρου με τις καταγγελίες και αποκαλύπτει όσα γνώριζε για δύο ιστορίες. Η μία αφορά σε όσα κατήγγειλε η Ευδοκία Ρουμελιώτη και του είχε εξομολογηθεί τι είχε περάσει. Για ποιο λόγο τώρα εκείνος της ζητά συγγνώμη; Αναφέρεται επίσης και σε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη σε κοπέλα και εκείνη απομακρύνθηκε από τον χώρο. Κατέκρινε ασφαλώς τη φράση “άντρες παλιάς κοπής”, συμφωνώντας με τον χαρακτηρισμό της Έλενας Ακρίτα “άντρες παλιάς ντροπής” και συμπλήρωσε ότι …η βλακεία είναι ανίκητη.