Cj Jeff : γιόρτασε 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ και εγκαινίασε τη νέα συνεργασία του με το Jägermeister

Ο διεθνούς φήμης μουσικός παραγωγός και dj, Cj Jeff, γιόρτασε 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας με ένα φαντασμαγορικό πάρτυ στο Club Cozmo, και εγκαινίασε τη νέα συνεργασία του με το Jägermeister, ως επίσημος “Jägermeister Nightlifer”.

Το 2024 για τον Cj Jeff είναι χρονιά ορόσημο καθώς συμπληρώνει 25 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Μια επέτειο που τη γιόρτασε παρέα με το ελληνικό κοινό σ’ ένα μοναδικό πάρτυ στο Club Cozmo.

Από νωρίς το βράδυ αγαπημένοι φίλοι και επιτυχημένοι συνεργάτες, του Έλληνα DJ ξεκίνησαν μια μοναδική, μουσική σκυταλοδρομία, με τον Cj Jeff να απογειώνει τη βραδιά, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία, γεμάτη συναισθήματα και ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους βρέθηκαν στο Cozmo.


Με μια λαμπρή πορεία στο ιστορικό του, στα μεγαλύτερα stages & events του κόσμου, ο Cj Jeff κατέχει, δικαιωματικά, τον τίτλο ενός από τους πλέον αναγνωρισμένους Έλληνες μουσικούς και DJs, ενώ στο πρόσωπο του το Jägermeister βρήκε τον απόλυτο “Nightlifer”. Τον άνθρωπο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τα κατατόπια του clubbing, δημιουργεί soundtrack μοναδικών βραδιών, βάζει την σφραγίδα του σε εμπειρίες και στιγμές γεμάτες δυνατή ενέργεια.

Έτσι, με αφορμή τον εορτασμό των 25 χρόνων εγκαινιάστηκε και μια νέα, υπέροχη συνεργασία. Ο Cj Jeff είναι το νέο πρόσωπο του Jägermeister, ο «Nightlifer» που υπόσχεται να συνεχίζει να μας προσφέρει ακόμα περισσότερα “Best Nights”.

Προς τιμή αυτής της μοναδικής επετείου το Jägermeister δημιούργησε 25 συλλεκτικές φιάλες με πορτραίτα του Cj Jeff που δόθηκαν σε 25 τυχερούς μετά από κλήρωση που έγινε στην επίσημη ελληνική σελίδα IG του brand.

Αν θες να ζήσεις κ εσύ μοναδικές βραδιές με το Jägermeister ακολούθησε το @jagermeister_gr και μάθε τα πάντα για τα  #BestNights  στην πόλη σου.