Ένα cosmic δείπνο για το λανσάρισμα του πρώτου αρώματος της Kylie Jenner

Το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου, το iconic beauty brand Kylie Cosmetics έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του στον κόσμο της αρωματοποιίας συστήνοντας το πρώτο του άρωμα. Μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό διοργανώθηκε ένα exclusive dinner που κατάφερε να αφυπνίσει τις αισθήσεις όλων των προσκεκλημένων στην καρδιά της Αθήνας, σηματοδοτώντας έτσι το επίσημο λανσάρισμα του αρώματος “Cosmic Kylie Jenner” στην ελληνική αγορά.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε σε έναν μοντέρνο χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση, με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδύονται τα χαρακτηριστικά του αρώματος. Με κυρίαρχα στοιχεία τις παιώνιες, το whitemusk, το σαγκουίνι και τους ροζ τόνους -όλα όσα συνθέτουν δηλαδή την ταυτότητα του αρώματος–στήθηκε ένα σκηνικό  μοναδικής αισθητικής, ένα ταξίδι στις αισθήσεις με νότες που απέπνεαν την αίσθηση του μυστηρίου και της φαντασίας. Στο ίδιο ύφος έγινε και η επιμέλεια του art de la table το οποίο προσέδωσε τον τόνο στο μαγευτικό δείπνο που ακολούθησε.

Cosmic Kylie Jenner

Προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, της τέχνης, των media και πολύτιμοι συνεργάτες που τους ενώνει η υψηλή αισθητική και η αγάπη για το brand, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε έναν κόσμο αιθέριο, κομψό και φρέσκο, όπως ακριβώς και το brand. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι γνώρισαν τη νέα αρωματική σύνθεση του “Cosmic Kylie Jenner”, που θα ξεδιπλωνόταν βήμα-βήμα στη συνέχεια μέσα από τέσσερις διαφορετικές προθήκες οι οποίες τοποθετήθηκαν μέσα στον χώρο. Σαγκουίνι και γιασεμί, παιώνια και goldenamber, βανίλια και κέδρος, τα συστατικά που συνθέτουν το “Cosmic Kylie Jenner” βρίσκονταν στο κέντρο της προσοχής, έτοιμα για να τα ανακαλύψουν.

Εμπνευσμένη από τη σαγηνευτική ουσία του “Cosmic Kylie Jenner”, η εκδήλωση βύθισε τους παρευρισκόμενους σε μια εξωπραγματική εμπειρία, όπου κάθε λεπτομέρεια, από το μενού μέχρι τη διακόσμηση, απηχούσε τις νότες και τα συστατικά του αρώματος.

Mary Vitinaros
Χριστίνα Κανελλοπούλου

Το λανσάρισμα του “Cosmic Kylie Jenner” σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τα Kylie Cosmetics, προσφέροντας στους λάτρεις της ομορφιάς ένα μαγνητικό και εθιστικό άρωμα. Με το μαγευτικό μείγμα από νότες και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του μπουκαλιού του, το “Cosmic Kylie Jenner” υπόσχεται να αφήσει ανεξίτηλη εντύπωση σε όσους το συναντήσουν.

Το “Cosmic Kylie Jenner” διατίθεται σε τρία refillable μεγέθη- 30ML, 50ML και 100ML – καθώς και ένα travel-friendlypenspray 10ML για χρήση on-the-go σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center και online στο hondoscenter.com.