Less is More: Πώς να υιοθετήσεις το απόλυτα καλοκαιρινό look!

Το καλοκαίρι είναι απόλυτα συνυφασμένο με τη χαλαρότητα, την ανεμελιά, τον ήλιο και τη θάλασσα. Κι όταν το θερμόμετρο χτυπάει 40, η ευεξία και η περιποίηση δεν είναι σίγουρα η απόλυτη προτεραιότητά μας!

Τα βαριά, επιτηδευμένα looks του χειμώνα δίνουν τη θέση τους σε απλά, λιτά κομμάτια που υπόσχονται να μεταμορφώσουν την εικόνα μας χαρίζοντας μας μια πιο φυσική, νεανική και λαμπερή όψη! Είναι η εποχή του χρόνου που η ομορφιά και η γοητεία  γίνονται συνώνυμο της απλότητας, των γήινων τόνων και του less is more! Τα πολλά χρώματα πάντα στη μόδα συνδυασμένα με πιο λιτά και λιγότερο επιτηδευμένα prints σε χαλαρές υφές και σχέδια αγκαλιάζουν το γυναικείο σώμα, αναδεικνύοντας την πιο γλυκιά και ανάλαφρη πλευρά του εαυτού μας! Τα φυσικά μαλλιά χωρίς περίτεχνα χτενίσματα γίνονται σύμμαχος της γυναίκας ακόμη και στις πιο βραδινές εμφανίσεις! Τα bodymist γιασεμιού και περγαμόντου δίνουν μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς που θα μας απογειώσει!

Όσο για τα παπούτσια; Καιρός να απαλλαγείς από τα ψηλοτάκουνα και τις ψηλές πλατφόρμες που καθόλου δεν ταιριάζουν στο καλοκαίρι! Στρωτά παπούτσια, σανδάλια και πέδιλα είναι όπως πάντα το must have του καλοκαιριού!

Όσο για το makeup; Παντελώς αχρείαστο! Μια καλή ενυδατική, το αντηλιακό και το υπέροχο χαμόγελό σου αρκεί για να σου χαρίσει το πιο cool και ανεπιτήδευτο summer look!

ΑΠΟ ΤΗΝ Θεοδώρα K. Μιχαλολιάκου

theodoramichaloliakou@gmail.com

leave a reply

Your Review