“Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” συνεχίζει για 2η χρονιά στο EMBASSY Theater!

Έναρξη 23 Νοεμβρίου 2024 έως 5 Ιανουαρίου 2025!

Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης χρονιάς και τις sold out παραστάσεις το μαγικό μιούζικαλ “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας” επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο EMBASSY Theater, σε απόδοση και σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη!

Ο αγαπημένος Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεχίζει στον ρόλο του «Γουίλι Γουόνκα», ενώ ο μικρός Σπύρος Ντούγιας ενσαρκώνει τον «Τσάρλι». Η παράσταση, που έχει συγκινήσει και ενθουσιάσει χιλιάδες θεατές, υπόσχεται να μαγέψει και φέτος το κοινό με την υπερπαραγωγή της, τη ζωντανή ορχήστρα και τον 30μελή θίασο.

Το EMBASSY Theater, ένας ιστορικός κινηματογράφος στο κέντρο της Αθήνας που έχει μετατραπεί σε υπερσύγχρονο θέατρο, ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να φιλοξενήσει αυτή τη μοναδική παράσταση για όλη την οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ξανά τη μαγεία τουmusical “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”!

Το αγαπημένο musical, μετά τις παραστάσεις του στην Αθήνα, θα συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία στη Θεσσαλονίκη, στο θέατρο Ράδιο City, από τις 10 Ιανουαρίου έως τις 19 Ιανουαρίου 2025, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Roald Dahl, το μιούζικαλ “Charlie and the Chocolate Factory” συνδυάζει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Marc Shaiman με στίχους των Marc Shaiman & Scott Wittman.

Ο Γιώργος Βάλαρης, δημιουργός μεγάλων καλλιτεχνικών και εμπορικών επιτυχιών υπογράφει την απόδοση και σκηνοθεσία της παράστασης που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιάστην επιβλητική σκηνή του «EMBASSY Theater». Ημαγεία και η ατμόσφαιρα του μυθικού εργοστασίου ξανά «ζωντανεύει» σε μια μοναδική υπερπαραγωγή με απόδοση στίχων από τον Γιώργο Βάλαρη και την Φαίη Σούκου, σκηνικά από την Άννα Βεσκούκη, κοστούμια από την Παναγιώτα Κοκορού, μουσική διεύθυνση από τον Ηλία Καλούδη,χορογραφία από τον MάρκοΓιακουμόγλου, φωτισμούς από την Κατερίνα Μαραγκουδάκη και ένα επιτελείο ταλαντούχων συνεργατών, καθώς και έναν 30μελή θίασο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο ρόλο του Γουίλι Γουόνκα, τον μικρό Σπύρο Ντούγια στο ρόλο του Τσάρλι, τον Πέτρο Ξεκούκη στο ρόλο του Παππού Τζoκαι ζωντανή ορχήστρα.

Πρωταγωνιστούν:

«Γουίλι Γουόνκα» o Αλέξανδρος Μπουρδούμης

«Τσάρλι» ο μικρός Σπύρος Ντούγιας και Γιώργος Καραμολέγκος

«Παππούς Τζο» ο Πέτρος Ξεκούκης

Συμπρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Γιάννης Βογιατζάκης, Ελένη Δήμου, Λία Ζάιου, Πέτρος Ιωάννου, Στέλιος Κέλλερης, Μάριος Μαριόλος,Γιώργος Μαρτίνος, Ζέτα Μαστροδούκα, Μάντυ Μαστροδούκα, Αρμάν Eδουάρδος Μενετιάν, Εύα Σταμάτη, Δανάη Τσιρώνη, Φαίδων Φαρίντ, Αννα Φιλιππάκη, Γιώργος Φράγκος.

AthensTheaterOrchestra:

Διεύθυνση ορχήστρας/Πιάνο: Ηλίας Καλούδης

Βοηθός Μαέστρου/Πιάνο: Αποστόλης Μαργαζής

Πιάνο/Πλήκτρα: Γιώργος Κονής/ Σταύρος Πετσαλάκης

Πιάνο/Πλήκτρα: Ανδριανή Γιακουμέλου/Τζώρτζης Τσιρόπουλος

Φλάουτο, Κλαρινέτο, Τενόρο Σαξόφωνο: Θεόδωρος Πιστόλας

Ηλεκτρική/Κλασική Κιθάρα: Χρήστος Γκάτσος/ Γιώργος Κατσαμάκης

Ηλεκτρικό Μπάσο: Κώστας Αρσένης, Χρήστος Κορομηλας

Τύμπανα: Θάνος Καλοδούκας/ Βαγγέλης Κοτζάμπασης

Προγραμματισμός πλήκτρων: Καλούδης Ηλίας/Γιώργος Κονής

Συνοδός πιάνου: Ανδριανή Γιακουμέλου/Φώτης Ματζαρίδης

Παραστάσεις θεάτρου:

Σάββατο 14:30

Κυριακή 11:30

Διάρκεια παράστασης:  120’ με διάλειμμα

Προπώληση Εισιτηρίων:https://www.ticketservices.gr/event/otsarlikaitoergostasiosokolatas/

leave a reply

Your Review