Το Bungalow 7 εγκαινιάζει τις βραδιές Club Dining στα Αστέρια Γλυφάδας

Kάθε Πέμπτη το Bungalow 7 στα Αστέρια Γλυφάδας εγκαινιάζει τις βραδιές Club Dining, βραδιές που θα είναι γεμάτες χαρούμενα πρόσωπα, μουσική, ωραία ποτάκαι εξαιρετικό φαγητό με την υπογραφή του σεφ Ντίνου Φωτεινάκη.

Με το Club Dining, η λαμπερή εποχή των εκλεπτυσμένων πάρτι στα bungalows των Αστεριών, όπου ο χρόνος κυλούσε ουσιαστικά και απολαυστικά,μεταφέρεται στο σήμερα. Σε έναν χώρο όπου διαφορετικές επιρροές, γεύσεις, στυλ και γωνιές συνυφαίνονται με αριστοτεχνικό τρόπο,  το Bungalow 7 συνεχίζει να αναβαθμίζει την εμπειρία της αθηναϊκής νύκτας, φέρνοντας μια διαφορετική, σύγχρονη ματιά στη βραδινή μας διασκέδαση.

Στα τραπέζια, η όμορφη οικειότητα ενός δείπνου μεταξύ φίλων. Στους καναπέδες, πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, με μικρά πιάτα που θα συνοδεύσουν το κρασί, τα ποτά και τα κοκτέιλ.  Στο bar, οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν σημαντικά κάποιες Πέμπτες κάθε μήνα, με την παρουσία των Cocktail Curators, των guest bars και bartenders από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα έρχονται αποκλειστικά για τους καλεσμένους του Bungalow 7. Μια ωραία συνύπαρξη  σε ένα σκηνικό που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, και όπου όσο περνά η ώρα η μουσική από τους guest DJs ανεβάζει τον ρυθμό, καταστρώνοντας κάθε Πέμπτη το τέλειο πάρτι.

Το Bungalow 7 δεν είναι ένα concept διασκέδασης, είναι ένας διαφορετικός τρόπος να ζει κανείς τον καλύτερό του εαυτό. Μέσα σε ένα περιβάλλον προσεγμένο στη λεπτομέρεια που δίνει αξία στο χώρο και εμπνέει τον σεβασμό των φιλοξενούμενών του, είναι ένα μωσαϊκό χώρων και απολαύσεων. Είναι εκεί που θα κάνεις την συνάντησή σου με το βλέμμα προς τη θάλασσα στους βολικούς καναπέδες, θα πάρεις το ελαφρύ σου γεύμα, θα έρθεις το βράδυ για ποτό και φαγητό, θα συναντήσεις φίλους, συνεργάτες, και θα περάσεις κάθε φορά αξέχαστα, έχοντας μία ζεστή και διακριτική φροντίδα. 

Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το Bungalow 7 εντυπωσίασε με το conceptκαι την αισθητική του και κατά γενική ομολογία, έχει επιδράσει καταλυτικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας της αθηναϊκής νύχτας. 

Η πιο ουσιαστική διαφορά που φέρνει στη ζωή της πόλης η αναγέννηση της Αθηναϊκής Ριβιέρας είναι ότι μας καλεί να στρέψουμε το βλέμμα προς τη θάλασσα. Να δημιουργήσουμε εμπειρίες και αναμνήσεις μπροστά στον ορίζοντα του Σαρωνικού. Όπως στις πιο στιλάτες δεκαετίες του παραλιακού μετώπου όπου η Αθήνα, πέρα από προορισμός, ήταν και μόδα. 

Πληροφορίες | Κρατήσεις: 2111907001 | Online κρατήσεις: www.bungalow7.gr

leave a reply

Your Review