Γαστρονομία και Δημιουργικότητα στο Makris Athens by Domes

Το MakrisAthensbyDomes και ο ChefPatron Πέτρος Δήμας εγκαινιάζουν τη σειρά "Echoes of Greek Gastronomy", εμπνευσμένη από την ελληνική παράδοση και τη βιώσιμη γαστρονομία, μέσα από συνεργασίες με κορυφαίους σεφ

Μετά τη σημαντική βράβευσημε το πρώτο του αστέρι MICHELIN, το Makris Athens by Domes ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Τιμώντας την ελληνική κουζίνα, τις εξαιρετικές πρώτες ύλες, τη βιωσιμότητα και τη δημιουργικότητα, το Makris παρουσιάζει τέσσερα μοναδικά events για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που υπόσχονται να προσφέρουν ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες.

Echoes of Greek Gastronomy: Μία σειρά 4 Hands Dinners

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου – Λουκάς Μάιλερ
Η πρώτη εκδήλωση φέρνει κοντά τον Πέτρο Δήμα και τον Λουκά Μάιλερ, έναν σεφ που ξεχωρίζει για την ικανότητά του να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία. Οι δύο σεφ θα δημιουργήσουν ένα μενού βασισμένο στις ρίζες της ελληνικής παράδοσης, αξιοποιώντας τις εξαιρετικές πρώτες ύλες της φάρμας του Makris.

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου – Εστιατόριο Μαραθιά
Το Makris Athens υποδέχεται το εστιατόριοΜαραθιά, τον κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό της Τήνου. Με την τεχνική της ωρίμανσης ψαριών και τη χρήση τοπικών υλικών, το Makrisκαι η Μαραθιά φέρνουν στο τραπέζι τη γεύση και την αύρα της αιγαιοπελαγίτικης κουζίνας, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη βιωσιμότητα και την απλότητα.

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου – Μανώλης Παπουτσάκης
Η σειρά ολοκληρώνεται με τη συνεργασία του Πέτρου Δήμα και του Μανώλη Παπουτσάκη, ενός από τους πιο καινοτόμους σεφ της ελληνικής γαστρονομίας. Οι δύο σεφ θα παρουσιάσουν ένα μενού που αναδεικνύει τις γεύσεις της Ελλάδας, συνδυάζοντας την παράδοση με σύγχρονες τεχνικές.

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Στις 14 Φεβρουαρίου, το Makris Athens by Domes σας καλεί να γιορτάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έναν ξεχωριστό τρόπο. Ο Chef Patron Πέτρος Δήμας και η ομάδα του έχουν επιμεληθεί ένα μοναδικό μενού που τιμά τον έρωτα μέσα από εκλεπτυσμένες γεύσεις και εξαιρετικές πρώτες ύλες. Κάθε στάδιο του μενού, όπως η κόκκινη γαρίδα αρωματισμένη με τριαντάφυλλο, το γεμιστό ραβιόλι με τρούφα και χτένι, το βοδινό φιλέτομε σάλτσα από αρωματικά πιπέρια και κόκκινο κρασί θα κορυφώνουν το δείπνο για να ολοκληρωθεί με ένα γλυκό από σαμπάνια, τριαντάφυλλο και βατόμουρο. Το ειδικά σχεδιασμένο wine pairing συμπληρώνει ιδανικά το μενού και καθορίζει την ιδιαίτερη επίγευση της βραδιάς.

 

Ζήστε τη μαγεία της γαστρονομίας μέσα από τις ειδικά επιμελημένες βραδιές του Makris Athens by Domes.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε το makrisathens.com ή καλέστε στο 216 004 7777.

leave a reply

Your Review