Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη του πορεία στη Σκούφου, το Ekiben Kitchen φέρνει την αυθεντική εμπειρία του στην Γλυφάδα, δημιουργώντας ένα νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις της γεύσης και της δημιουργικής κουλτούρας. Στην οδό Λαοδίκης, το Ekiben Kitchen South αποτυπώνει ακόμα πιο έντονα το DNA του brand: νόστιμο, comfort φαγητό, γρήγορο, με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, αλλά και με πιάτα που συναντά κανείς αποκλειστικά σε αυτή την τοποθεσία.

Ο χώρος συνδυάζει high-end design, λειτουργικότητα και ζεστασιά, με μεγαλύτερη χωρητικότητα εσωτερικά και εξωτερικά, μουσική, cocktails, κρασί και sake που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ιδανική για επικοινωνία, χαλάρωση και κοινωνική διάδραση. Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ, το Ekiben Kitchen South προσφέρει μια νέα, δυναμική προσέγγιση στο concept που καθιέρωσε το αρχικό Ekiben στην Αθήνα.

Το Ekiben Kitchen γεννήθηκε ως ένα δημιουργικό εγχείρημα κοινότητας, εμπνευσμένο από τα θρυλικά ιαπωνικά bento boxes που συνοδεύουν τους ταξιδιώτες με τρένο. Σκοπός του Άρη Βεζενέ ήταν από την αρχή να δημιουργήσει έναν χώρο που ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές αναφορές και backgrounds, ένα hotspot όπου το φαγητό γίνεται η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Το αρχικό Ekiben στη Σκούφου εξελίχθηκε γρήγορα σε σημείο αναφοράς για foodies από όλο τον κόσμο, και τώρα η νέα διεύρυνση στη Γλυφάδα υπόσχεται να εμπλουτίσει αυτή την εμπειρία με τη μοναδική ενέργεια των νοτίων προαστίων.

Πίσω από το Ekiben Kitchen βρίσκεται το Green Garlic Studio, ένας δημιουργικός πυρήνας με επικεφαλής τον Άρη Βεζενέ και μια ομάδα designers, σεφ, mixologists, φωτογράφων και επαγγελματιών φιλοξενίας, που αναλαμβάνει τη σύλληψη, δημιουργία και ολοκληρωμένη υλοποίηση εστιατορικών projects και όχι μόνο.
Με το Ekiben Kitchen South, η αυθεντική, απλή και απολαυστική κουζίνα συναντά το design και τη σύγχρονη κοινωνική εμπειρία, δημιουργώντας έναν χώρο που γίνεται σημείο αναφοράς για τους food lovers και τους λάτρεις της urban culture.
