Άγριες Μέλισσες: Πότε κάνουν πρεμιέρα και γιατί αλλάζουν ώρα προβολής

Το σίριαλ που συζητήθηκε όσο κανένα άλλο την προηγούμενη σεζόν ξεκινά με νέο κύκλο εξελίξεων

Πέρσι, όταν έλεγες “Ελένη” σκέτο, παραδόξως ο κόσμος δεν καταλάβαινε αν μιλάς για τη Μενεγάκη ή για την Ελένη Σταμίρη. Ο fiction χαρακτήρας της Μελίνας Τσαμπάνη, τον οποίο υποδυόταν η Μαρία Κίτσου, ήταν μια ευθεία αναφορά για την πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και τις περιπέτειες στην ελληνική περιφέρεια των τελών του ’50.

Το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 έχει ήδη ανακοινώσει τον β’ κύκλο του με τη Σταμίρη να αντιμετωπίζει πλέον τις συνέπειες της δολοφονίας του συζύγου της, Σέργιου Σεβαστού και ο ΑΝΤ1 ποντάρει για δεύτερη χρονιά στο ενδιαφέρον των τηλεθεατών για τις περιπέτειες των τριών “εγκληματικών” αδελφών.

Όπως έγινε γνωστό, το επιτυχημένο σίριαλ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου και μέρα Δευτέρα, ενώ αλλάζει η ώρα προβολής με τη σειρά να μεταδίδεται πλέον στις 22.00 και όχι στις 22.45, όπως πέρσι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 θέλει από τη μία να προλάβει τον ανταγωνισμό των άλλων καναλιών που έρχονται με βαρύ πυροβολικό τύπου Big Brother και GNTM και από την άλλη να καταφέρει να κόψει στα δύο την prime eleven “κλέβοντας” κοινό απ’ όλα τα προγράμματα.

Όσο για την “Ελένη” φέτος η Μαρία Κίτσου αναμένεται να περάσει ακόμη πιο δύσκολα ως “Σταμίρη” και πρώην “Σεβαστού” καθώς η είσοδος της στις γυναικείες φυλακές αναμένεται να προκαλέσει σάλο στο Διαφάνι και αναστάτωση στο σωφρονιστικό κατάστημα, με τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα να κινδυνεύει, λόγω των πράξεων της.