Δημήτρης Μπέλλος: “Στο MasterChef παίκτρια μου πρότεινε να γίνουμε ζευγάρι για την τηλεθέαση!”

Ήταν να μην αρχίσει να μιλάει ο Δημήτρης...

Καλός, ευγενικός, σεμνός, μακριά από ίντριγκες, αλλά ήταν να μην αρχίσει να μιλάει ο Δημήτρης Μπέλλος, που μετά το τέλος του MasterChef αποκάλυψε αρκετά ενδιαφέροντα για το πώς ήταν η ζωή στο σπίτι του μαγειρικού reality.

Στο πλαίσιο συνέντευξής του σε εβδομαδιαίο περιοδικό, ο Μπέλλος αποκάλυψε ότι μία από τις παίκτριες τον είχε προσεγγίσει, προτείνοντας του να γίνουν ζευγάρι, έστω και στα ψέματα για την τηλεθέαση…

“Υπήρξε κοπέλα συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε πριν μπούμε στο σπίτι του MasterChef και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση. Της απάντησα με ένα ξερό ΄θα δούμε’. Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! Δεν θα πω το όνομά της! Δεν είναι δύσκολο”, είπε με… παιχνιδιάρικη διάθεση στο You και μοιραία το μυαλών όλων πάει σε μία: σε αυτήν, δηλαδή, που στόλιζε τον παίκτη με διάφορα κοσμητικά, ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με τη σχέση του με τη Μαρία Μπέη.

Ο ίδιος μάλιστα είχε κρατήσει και μία φαρμακερή ατάκα για τον Γιώργο, ο οποίος, όπως είπε, επίσης έκανε κριτική για τη σχέση του με τη νεαρή παίκτρια, “ποιος, ο Γιώργος”, όπως είπε, “που είχε συνέχεια στα χέρια του τη φωτογραφία της Λότους και έλεγε συνέχεια ΄το μωρό μου’.

Με λίγα λόγια, πόσα δεν ξέρουμε για το σπίτι του reality που θα βγαίνουν σταδιακά τους επόμενους μήνες από παίκτες που όλο και κάπως ενεπλάκησαν σε συζητήσεις και ίντριγκες μέσα στο παιχνίδι.

leave a reply

Your Review