Μαρία Μπεκατώρου: Τι αλλάζει φέτος στο Still Standing

Όσα αποκάλυψε η παρουσιάστρια για την πρεμιέρα του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού γνώσεων

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου και στις 17:45 η Μαρία Μπεκατώρου με το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι Still Standing, όμως αυτή η 4η σεζόν του επιτυχημένου concept έρχεται με αλλαγές. 

Γιατί, φέτος, στο «StillStanding», το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο πλούσιο και χορταστικό αφού στις ήδη υπάρχουσες δοκιμασίες («Ερωτήσεις με εικόνες», «Ερωτήσεις με αναγραμματισμό», «Βρες τον στίχο», «Μονομαχία») προστίθενται τέσσερις καινούριες: «Ποιος/ α ερμηνεύει;», «Ποιος/α το είπε», «Βρες τον στίχο – VideoEdition» και «Nαι ή Όχι».

Όσο για την παρουσιάστρια; Δηλώνει ενθουσιασμένη με τις αλλαγές.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που το Still Standing επιστρέφει. Παρόλο που μπαίνουμε στην 4η χρονιά του παιχνιδιού, εγώ για κάποιο λόγο νοιώθω σαν να είναι η 1η του. Φέτος, έχουμε κάνει τρομερή ανανέωση. Είναι σαν να ξαναγίνεται το StillStanding από την αρχή. Φανταστικές νέες κατηγορίες (κάποιες από αυτές τις “κλέψαμε” από το StillStandingGoldenEdition), στιγμές με κέφι, πολύ τραγούδι, πολλή μουσική. Οι παίκτες είναι και φέτος – όπως πάντα άλλωστε- απρόβλεπτοι και σκοπός τους είναι να περάσουν καλά, αλλά και να κερδίσουν χρήματα. Έρχονται για να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να ανταγωνιστεί ο ένας τον άλλο. Τους ενδιαφέρει η διαδρομή. Κάθε φορά που τελειώνει το “StillStanding” είναι σαν να έχω γνωρίσει χίλιους διαφορετικούς ανθρώπους και εγώ κάθε φορά που μπαίνω στο πλατό… τρελαίνομαι!!!!!».

leave a reply

Your Review