Αμαλία Κωστοπούλου: Το σοβαρό τροχαίο και οι νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Όσα έγιναν γνωστά για τις στιγμές αγωνίας της οικογένειας

Ώρες αγωνίας έζησε η οικογένεια του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, στην είδηση ότι η μεγάλη τους κόρη, Αμαλία Κωστοπούλου είχε σοβαρό τροχαίο στην Καλιφόρνια, όπου ζει και εργάζεται μετά την αποφοίτησή της από το Μπέρκλεϊ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί και μέσα από πληροφορίες που μετέδωσε μέσα από το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ο δημοσιογράφος, Άρης Καβατζίκης «η Αμαλία είχε ένα πολύ πολύ σοβαρό αυτοκινητιστικό στο Λος Άντζελες. Σήμερα μπορούμε να το πούμε και έχουμε μια πολύ ασφαλή πληροφορία. Να πούμε πως πραγματικά κινδύνευσε πολύ η Αμαλία. Έκανε δύο πολύ σοβαρά χειρουργεία και αυτή τη στιγμή είναι σε κέντρο αποκατάστασης. Ευτυχώς το παιδί θα περπατήσει. Αυτό είναι το πιο αισιόδοξο.

Οι γονείς της είναι καλά. Η Τζένη είναι εκεί, βρέθηκε στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή. Το ουσιαστικό και το σημαντικό είναι πως η Αμαλία είναι καλά και θα περπατήσει. Γιατί είχαν και αυτή την αγωνία στο σπίτι τους. Το μήνυμα είναι αισιόδοξο και για αυτό το λέμε και σήμερα».

Επίσης, μέχρι στιγμής φαίνεται να επιβεβαιώνεται η είδηση για το ταξίδι – αστραπή της Τζένης Μπαλατσινού και προκειμένου να βρεθεί το συντομότερο δυνατό στο πλευρό της κόρης της.

leave a reply

Your Review