Τι θα διαβάσετε στο νέο DownTown Ιουλίου

Το τεύχος Ιουλίου του DownTown κυκλοφορεί στα περίπτερα το Σάββατο, 4 Ιουλίου, με την εφημερίδα Τα Νέα Σαββατοκύριακο.

Στο εξώφυλλο του τεύχους, ο Νίκος Κοκλώνης φωτογραφίζεται στο εντυπωσιακό σπίτι του, εξομολογείται πώς κατάφερε να ξαναχτίσει τη ζωή του όταν έπιασε πάτο και εξηγεί τι ζητάει πια από τον έρωτα. 

 

Διαβάστε ακόμη:

Η περσινή συν-νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, βάζει μαγιό και ανεβαίνει στο σκάφος του Γιάννη Αποστολάκη, για να σαλπάρει μαζί του και με τον Γιάννη Δρυμωνάκο για την καινούργια σεζόν των Θαλασσόλυκων, στον ΣΚΑΪ. Πώς της φαίνονται οι δυο Γιάννηδες και γιατί χαίρεται που φέτος είναι μόνη;

 

Πηγαίνουμε στη Μύκονο της μετα-COVID εποχής, άδειας από κοσμικούς και Άραβες, και διαπιστώνουμε γιατί οι ντόπιοι χαμογελούν ξανά στους Έλληνες τουρίστες.

 

Η Αθηναΐς Νέγκα και Μένιος Σακελλαρόπουλος μιλάνε για τη νέα τους πρωινή εκπομπή, τον “Μίνι Καύσωνα” στο Mega, και “κλείνουν το μάτι” στα δημοσιογραφικά κλισέ. 

 

Ανατρέχουμε στην ιστορία του #BlackLivesMatter, γνωρίζουμε τις τρεις γυναίκες που καθιέρωσαν το hashtag και καταγράφουμε τις μαρτυρίες έξι μαύρων που έχουν μεγαλώσει και ζουν στην Ελλάδα για το αν η χώρα μας είναι ρατσιστική και για το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι το παγκόσμιο αντιρατσιστικό κίνημα.

 

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη μάς μιλάει για το νέο της αστυνομικό μυθιστόρημα και για τη στάση της απέναντι στη ζωή και τις προκλήσεις της.

 

Καταγράφουμε τις gay friendly διαθέσεις της ελληνικής κυβέρνησης και το πώς η διαφορετικότητα γίνεται πλέον ορατή στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας.

 

Προσπαθούμε να μπούμε στο μυαλό των ψηφοφόρων του Donald Trump και να δούμε αν βλέπουν κάτι που δεν βλέπει ο υπόλοιπος πλανήτης.

 

Ψάχνουμε τα μαγαζιά της Αθήνας στα οποία μπορείς να φας το καλύτερο κρέας.

 

leave a reply

Your Review