Ανακαλύψαμε τους πιο ονειρεμένους υπνόσακους για τους μικρούς μας φίλους από την εταιρία της ergoPouch

O καιρός άλλαξε και η πτώση της θερμοκρασίας είναι πια αισθητή, η νέα ολοκληρωμένη συλλογή της ergoPouch από 100% οργανικό βαμβάκι προσφέρει άνεση και θαλπωρή. Φανταστείτε πώς είναι να νιώθει ένα μωρό προστατευμένο, σαν να κάνει το καλύτερο cocooning. Δεν χρειάζεται να τα φαντάζεστε, γιατί για το μικρό σας τώρα μπορεί να τα έχει. Οι υπνόσακοι για βρέφη και μικρά παιδιά γίνονται όλο και πιο ανάρπαστοι, κλείνοντας μέσα τους όλο μας τον… κόσμο.

Η συγκεκριμένη σειρά υπνόσακων ήρθε στη σωστή στιγμή από την ergoPouch -τη στιγμή δηλαδή που αρχίζουν τα πρώτα κρύα και οι θερμοκρασίες πέφτουν- καιυπόσχεται ακριβώς αυτό: ότι δεν θα χρειαστεί φέτος τον χειμώνα να έχετε ξανά τον νου σας στο αν το μικρό σας είναι σκεπασμένο καλά, αν κρυώνει ή αν ζεσταίνεται πολύ με τα ρούχα και τα σκεπάσματά του.

Φτιαγμένοι με γέμιση από 100% οργανικό βαμβάκι, οι υπνόσακοι της ergoPouch, εγγυώνται ότι το μικρό σας θα απολαύσει τον πιο φυσικό, τρυφερό και απροβλημάτιστο ύπνο που είχε μέχρι σήμερα. Με την ένδειξη TOG (Thermal Overall Grade) θα μπορείτε να ξέρετε ποιος υπνόσακος είναι καλύτερος για κάθε θερμοκρασία. Για παράδειγμα το TOG 2.5 είναι ιδανικό για τον χειμώνα καθώς κρατάει στο εσωτερικό του τη σωστή θερμοκρασία ακόμα και όταν το περιβάλλον είναι πιο ψυχρό.

Οι υπνόσακοι της ergoPouch έρχονται σε τρία διαφορετικά είδη: το Cocoon Swaddle Bag για νεογέννητα, το Sleep Suit 2 σε 1 στο οποίο χωρίζονται με φερμουάρ τα ποδαράκια, και το Sleep Onesie που είναι σαν ολόσωμη φόρμα-υπνόσακος. Δεν χρειάζεται πια καθόλου να έχετε επιπλέον κουβέρτα ή σκέπασμα. Μπορείτε να εμπιστευτείτε και το θερμόμετρο δωματίου και τον οδηγό What to wea rπου υπάρχει σε κάθε συσκευασία, ώστε να ντύσετε το παιδί σας κατάλληλα σε συνδυασμό με τον υπνόσακο.

*Ανακαλύψτε ολοκληρωμένη την συλλογή της ergoPouch στο lapinkids.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Lapin House αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.