Ανακάλυψε τα μυστικά του DNA σου για να ελέγξεις το βάρος σου

Ο γενετικός κώδικας κάθε ανθρώπου δίνει πολλές πληροφορίες για την πορεία της υγείας καθενός μας ξεχωριστά. Σε αυτόν βρίσκονται πολλές απαντήσεις τις οποίες μπορούμε να ανακαλύψουμε εύκολα, γρήγορα και ανώδυνα με το Ολιστικό πακέτο iDNA test kit 3 σε 1 - Βιταμίνες & Ιχνοστοιχεία, Διατροφή, Άθληση.

Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, διατροφή, άθληση: Οι λέξεις που κάνουν τη διαφορά. Οι λέξεις που, αν γίνουν πράξη, μπορούν κυριολεκτικά να μας μεταμορφώσουν. Όλα σημαντικά. Όλα απαραίτητα να λαμβάνονται και να γίνονται σωστά, με στόχο να μπορούμε να είμαστε υγιείς και να απολαμβάνουμε τις χαρές της ζωής, λαμπερότερο δέρμα, ωραιότερο σώμα, πιο φρέσκο πρόσωπο, καλύτερη υγεία.

Ποια είναι όμως η αφετηρία της κάθε μας προσπάθειας; Από πού πρέπει να ξεκινήσουμε για να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που κάνουμε είναι κατάλληλο και στοχευμένο, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις προσωπικές διατροφικές και αθλητικές μας ανάγκες;

Όλοι μας έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι με καταστάσεις που, προσπαθώντας να χάσουμε βάρος, τρώμε πολλή πρωτεΐνη και αθλούμαστε εξαντλητικά αλλά δεν βλέπουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Έχουμε συχνούς τραυματισμούς στους μυς, πολλές φορές αισθανόμαστε ατονία λόγω έλλειψης βιταμινών παρόλο που τρεφόμαστε σωστά. Καμιά φορά διαπιστώνουμε ότι η μνήμη μας δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινότητάς μας. Σε όλες τις παραπάνω καταστάσεις την απάντηση για το τι μας συμβαίνει μπορεί να μας τη δώσει ένα iDNA test 3 σε 1. Κάνοντας το τεστ παίρνουμε τις προσωπικές μας γενετικές πληροφορίες οι οποίες μας δίνουν βαθύτερη γνώση των αναγκών μας, έτσι ώστε να επιλέξει ο καθένας μας το κατάλληλο για εκείνον, εξατομικευμένο διατροφικό και αθλητικό πλάνο.

https://youtu.be/_PQI9y2qoXo

Αναλυτικά, κάνοντας ένα iDNA test 3 σε 1 θα λάβεις όλες τις παρακάτω πληροφορίες:

 • το ποσοστό που ο οργανισμός σου είναι σε θέση να απορροφήσει και να επεξεργαστεί τις βιταμίνες από τα τρόφιμα που τρως
 • την πιθανή επίπτωση που μπορούν να έχουν τα γονίδιά σου στα επίπεδα βιταμινών σου
 • πώς το γενετικό σου προφίλ, μπορεί να επηρεάζει τον έλεγχο του βάρους σου
 • τις δυσανεξίες σου σε τρόφιμα
 • τις διατροφικές σου προτιμήσεις
 • την ικανότητα αποτοξίνωσής σου
 • τις αντιοξειδωτικές σου ανάγκες
 • την ευαισθησία σου σε θρεπτικά συστατικά
 • πώς τα γονίδιά σου μπορεί να επηρεάζουν το αθλητικό σου προφίλ δύναμης ή αντοχής
 • την αεροβική σου ικανότητα
 • την ανάπτυξη της μυϊκής σου μάζας
 • το ρίσκο τραυματισμών στους τένοντες, στις αρθρώσεις και στους μύες
 • την αποθεραπεία μετά την άσκηση
 • το προσωπικό σου κίνητρο για άσκηση

Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να έχεις αποτελεσματικό έλεγχο του βάρους σου, να αποφεύγεις τροφές που σε βλάπτουν, να κατανοήσεις τον λόγο που σου αρέσουν ορισμένες τροφές και να δεις πόσο εύκολα ο οργανισμός σου μπορεί να αποβάλει τις τοξίνες. Επίσης, μπορείς να βελτιώσεις σημεία του σώματός σου, να αυξήσεις/μειώσεις τον μυϊκό σου όγκο, να αποφεύγεις ασκήσεις με υψηλό ρίσκο τραυματισμού για σένα, να κάνεις τις κατάλληλες αποθεραπείες και ν’ αυξήσεις το κίνητρό σου για γυμναστική.

Κάνε το test iDNA 3 σε 1 για να ανακαλύψεις περισσότερα για τον εαυτό σου και να έχεις στα χέρια σου τη δική σου, προσωπική γενετική ανάλυση.

Γίνεται πανεύκολα και ανώδυνα με ένα απλό δείγμα σιέλου.

Είναι απίστευτα μοναδικό και αληθινά επιστημονικό!

Έτσι, στο εξής, θα μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η διατροφή και η άθληση που ακολουθείς σου ταιριάζουν και σε ωφελούν, λειτουργώντας ευεργετικά στον οργανισμό σου.

Ανακάλυψε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

leave a reply

Your Review