Αντελίνα Βαρθακούρη:… Και μετά το “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, τι;

Τι συμβαίνει ανάμεσα στη Βαρθακούρη και το κανάλι;

Με τον Alpha έχει συμβόλαιο έως το 2021. Όμως, η Αντελίνα Βαρθακούρη μέχρι στιγμής -και εκτός από την ψυχαγωγική εκπομπή “Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, η οποία δεν τα κατάφερε πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης- δεν έχει κάποιο project στα χέρια της. 

Ποιο θα είναι το μέλλον της, λοιπόν, στο κανάλι;

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, μετά το τέλος της πρώτης της solo τηλεοπτικής απόπειρας, το κανάλι της πρότεινε να συμμετέχει ως πάνελ στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Το Happy Day κατά καιρούς έχει λειτουργήσει και ως δοκιμαστικός σωλήνας για τη χημεία ανθρώπων, αλλά και για το πώς μπορούν να σχολιάσουν και να αντιδράσουν σε διάφορες τηλεοπτικές καταστάσεις. 

Όμως, η Βαρθακούρη φαίνεται πως δεν ενθουσιάστηκε μ’ αυτή την προοπτική και κατά πηγές η απάντηση ήταν ξεκάθαρα αρνητική. Άλλωστε, το συμβόλαιο που έχει με το κανάλι κάνει λόγο για θέση παρουσιάστριας, ασχέτως αν γίνουν και άλλες προτάσεις διευθέτησης της ένταξης ενός νέου προσώπου στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού. 

Το άλλο project για το οποίο ακουγόταν το όνομα της Αντελίνας ήταν το “Πάμε Πακέτο”, εκπομπή, ωστόσο, η οποία κατ’ αρχάς καθιερώθηκε από τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και κατά δεύτερον δεν είναι καν βέβαια ότι το κανάλι έχει την πρόθεση να το επαναφέρει άμεσα στον τηλεοπτικό αέρα και μάλιστα για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. 

Μετά και το ξαφνικό τέλος στη συνεργασία της με τον σταθμό, (το πώς και το γιατί τα είχε εξηγήσει η Χατζηβασιλείου στην εκπομπή DoT), η Βαρθακούρη δεν φαινόταν ιδιαίτερα πρόθυμη να αναλάβει το συγκεκριμένο project. 

Τώρα, λοιπόν, απομένει να φανεί ο τρόπος με τον οποίο το κανάλι θα αξιοποιήσει την Αντελίνα, αν όχι αναγκαστικά στο πρόγραμμα του α’ μισού της τηλεοπτικής σεζόν, τουλάχιστον στο δεύτερο…