Μιμή Ντενίση: Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της

Εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό

Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό Μιμή Ντενίση, η οποία έχασε τη μητέρα της ξαφνικά, βυθίζοντας την οικογένεια της ηθοποιού σε πένθος. Σύμφωνα με την ηθοποιό, η μητέρα της δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και κατέληξε μετά από καρδιακό επεισόδιο, αφήνοντας απαρηγόρητη τη Μιμή Ντενίση. Η κηδεία της θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη.

“Μια βδομάδα πριν λιαζόταν στην πλατεία του χωριού στα Καναλια. Στην πατρίδα του άντρα της που τόσο αγάπησε. Χτες έφυγε από την ζωή.. η μαμά μου.. η μάνα μας..η γιαγιά μας!! Χωρίς προειδοποίηση!! Δεν ήταν ποτέ άρρωστη! όμως η καρδιά της την πρόδωσε!!!! Έφυγε όπως ήθελε όρθια γελαστή περιποιημένη τολμηρή!! Για μας το σοκ είναι τεράστιο..


Της οφείλω τα πάντα!! Το γλυκό που έφτιαξε το Σάββατο είναι ακόμα στο τραπέζι..!! Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Μακάρι να μπορούσα να σας έχω όλους κοντά μου να την αποχαιρετήσετε..ξέρω πόσοι πολλοί την αγαπούσαν!!Μια προσευχή από μακριά μου φτάνει!”, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η ηθοποιός.

Όπως είναι γνωστό, η ηθοποιός και η μητέρα της Μαρία είχαν εξαιρετικά στενή σχέση και ήταν ο άνθρωπος που σε όλα τα χρόνια της πορείας της συμβουλευόταν η ηθοποιός.