Αποκλειστικό: Κι όμως, το αρχικό πλάνο προέβλεπε ότι η Άννα Βίσση θα εμφανιζόταν μαγνητοσκοπημένη

Τι άλλαξε στην πορεία

Μπορεί από το βράδυ του Σαββάτου όλοι να μιλούν για την πιο όμορφη μουσική συνάντηση της 20ετίας. Μπορεί το Just the 2 of Us στο OPEN να έκανε ρεκόρ τηλεθέασης με τη συνέργεια Άννας Βίσση και Δέσποινας Βανδή. Όμως, εκείνο που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι παραλίγο όλα αυτά να μην συμβούν.

Γιατί; Διότι η αρχική πρόθεση της Άννας Βίσση ήταν η εμφάνισή της να «βγει στον αέρα» μαγνητοσκοπημένη. Ο λόγος δεν ήταν εξαιτίας της φημολογούμενης κόντρας της με τη Βανδή, αλλά επειδή, ως αιώνια τελειομανής ήθελε να μπορεί να ελέγξει κάθε δευτερόλεπτο του τελικού αποτελέσματος.

Μόνο που η φήμη της κόντρας ανάγκασε την παραγωγή να συζητήσει με την κορυφαία ερμηνεύτρια ότι ακριβώς λόγω των φημών κανείς δεν θα ήθελε να ρίξει λάδι στη φωτιά και να αρχίσουν τα σενάρια ότι αποφεύγει τη συνάντηση, κάτι που άλλωστε δεν ήταν και η πρόθεσή της. Έτσι, μετά από πρόβες και πολλή πολλή δουλειά για να είναι απολύτως τέλειο το τελικό αποτέλεσμα η «συνάντηση κορυφής» έγινε πραγματικότητα και άφησε ιστορία.

Και επειδή μιλάμε για ιστορία, ας δούμε λίγο και την ιστορία των αριθμών –που ποτέ δεν λένε ψέματα- και την ιστορία τηλεθέασης αυτού του επεισοδίου του show.

H συνάντηση κορυφής έγινε 6ο trend παγκοσμίως στο twitter, όσο και στους πίνακες τηλεθέασης. 

Ο τελικός του «Just the 2 of Us» με τον Νίκο Κοκλώνη αναδείχτηκε πρώτος σε όλα τα κοινά φτάνοντας μάλιστα σε τέταρτο 41,4% στο δυναμικό κοινό και 42,7 % στις γυναίκες 25-44.

Στο σύνολο του κοινού το show κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 22%, ενώ στο δυναμικό κοινό 23%. Χαρακτηριστικό είναι πως στο μέσο λεπτό το «Just the 2 of Us» το παρακολούθησαν 1.000.000 τηλεθεατές ενώ έστω και για ένα λεπτό το είδαν 3.800.000 τηλεθεατές

leave a reply

Your Review