Bilio : Το e-shop με τις καλύτερες ατάκες σε ρούχα και αξεσουάρ

Όταν η δημιουργικότητα ξεχύνεται πέρα από τη δουλειά, πέρα από τα hobbies, πέρα από τη ζωή δημιουργείται η Bilio. Η persona Bilio κρύβει μέσα της, υπέροχες παιδικές αναμνήσεις, την τρυφερότητα από ό,τι αγαπάει, την γκρίνια από ό,τι την εξαγριώνει ή τη θυμώνει, τη χαρά από ό,τι ωραίο συνάντησε σε ταξίδια, ανθρώπους και πράγματα.

Περιλαμβάνει τη λατρεία για τα «κείμενα», ακριβώς, όπως τότε, που γνώριζε τον κόσμο στη φιλοσοφική σχολή Αθηνών μέχρι τις διαδρομές γνώσεων στο εξωτερικό, μέχρι το «παίδεμα με τις λέξεις» στον τομέα της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Η Bilio δε μασάει τα λόγια της, έχει άποψη και περιεχόμενο, θίγει ό,τι την ενοχλεί αλλά δεν προσβάλλει, δεν αυθαδιάζει. Είναι φτιαγμένη με τα υλικά της καλοσύνης και της αλήθειας αλλά  το μεγαλύτερό της προσόν είναι σίγουρατο χιούμορ, η αστεία πλευρά της ζωής, και έτσι θα συνεχίζει να είναι, σε ό,τι φτιάχνει.

Η Bilio είναι η Κατερίνα, η Χρύσα, ο Γιώργος, ο Αργύρης.  Μια και ένας από όλους μας. Γνωρίστε την Bilio ή μάλλον αναγνωρίστε τον εαυτό σας, μέσα από εκείνη.

Και αν δεν καταλάβατε καλά τα παραπάνω,τότε θα ήθελα να σας παρουσιάσω την Μπήλιω (εκ της Βασιλικής), τη Βασιλική Ούτσα,την ψυχή (εκείνη λέει πως στοχεύει σε άλλο σωματικό όργανο, το συκώτι για τα γέλια) αυτής της υπέροχης κίνησης. Χρόνια τώρα καταπιανόταν με τις ιστορίες πίσω από τα brands, φτιάχνοντας δημιουργική επικοινωνία και διαφήμιση και τώρα ήρθε η σειρά να αποτυπώσει τη δική της, αυθεντική ιστορία, που περιλαμβάνει μικρές καθημερινές ατάκες, καθηλωτικά μηνύματα και φράσεις της παρέας πάνω σε χρηστικά υλικά, όπως είναι το νεσεσέρ, η τσάντα, το t-shirtή το φούτερ, το σημειωματάριο, η ποδιά και ο σκούφος κουζίνας.

Όλες έχουν κοινό  στοιχείο την κανονικότητα, την πραγματική ζωή ενός ανθρώπου με ελαττώματα, με χαρά, με προτερήματα, με γκρίνια… χωρίς να φοβάται να τα παραδεχτεί και να τα αναγνωρίσει, χωρίς τύψεις για τη χαρά του. Από  την πρώτη στιγμή, η Μπήλιω φρόντισε τα χειροποίητα υλικά της να είναι από οργανικό βαμβάκι, όπου γίνεται, και η σήμανση με υψηλής ποιότητας σουέτ ή βινύλιο. Ταυτόχρονα κράτησε χαμηλά τις τιμές των προϊόντων σε σχέση με τον ανταγωνισμό, δημιούργησε για κάθε προϊόν που προσφέρει, συσκευασία δώρου, και έδωσε δωρεάν μεταφορικά για αγορές αξίας 50 €.

Επιπλέον έφτιαξε ένα άρτια τεχνολογικά eshop εξασφαλίζονταςKlarnaαπό την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του στην Ελλάδα και συνεργάστηκε με πολλές εταιρείες ταχυμεταφοράς, ώστε να παραλαμβάνουν τις αγορές τους, οι φίλοι της,  μέσα σε 1-2 εργάσιμες.

Στο www.bilio.gr σας περιμένει και η veryχολοσκασμένη ωσάν παλιά ελληνική ταινία, και η missgriniaστα καλλιστεία της μουρμούρας, η ζακέτα να πάρεις – ωδή στην Ελληνίδα μάνα, και εγώ θα μείνω με την νεολαία, γιατί ελπίζουμε στη νεότητα.

Όλα εδώ θα τα βρείτε.

Σπάστε τους κουμπαράδες σας, πάρτε τηλέφωνο τους νονούς σας, πάντως αγοράστε Bilio, είναι υπέροχη, όπως και η χιουμοριστική πλευρά της ζωής!