Chanel στην κάμερα, jean από κάτω, και άλλα 9 πράγματα που ίσως δεν πρόσεξες στη φωτογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία από την τηλεδιάσκεψη που έκανε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε μερικές χιουμοριστικές επισημάνσεις. Από τον Πάρη Κορμαρή

Έχεις διαβάσει τις συμβουλές που λένε πώς πρέπει να ντύνεσαι για ένα επαγγελματικό ραντεβού μέσω Skype; Αυτές που λένε να είμαστε όλες και όλοι καλοντυμένοι και περιποιημένοι από τη μέση και πάνω, σε ό,τι δηλαδή πιάνει η κάμερα, και ας φοράμε ακόμα και πιτζάμα από κάτω; Ε, λοιπόν, ή τις έχει διαβάσει και η Γιάννα Αγγελοπούλου, ή τις υιοθέτησε ασυναίσθητα! Το λέμε γιατί στη «backstage» φωτογραφία που ανέβηκε στο Twitter, από την τηλεδιάσκεψη που είχε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου λόγω της Εθνικής Επετείου, φαίνεται ότι, κάτω από το σακάκι Chanel που είδε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Γιάννα μάλλον φορούσε jean παντελόνι (εκτός αν μας απατά η ανάλυση της φωτογραφίας).

Ο συνδυασμός κλασικού Chanel με jean είναι φυσικά πολύ trendy, ακόμα και διαχρονικό θα μπορούσες να τον πεις, ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» θα είχε επιλέξει κάτι λιγότερο casual αν ήταν μια επέτειος σαν όλες τις άλλες. Χωρίς το «σύννεφο» του κορονοϊού να πλανάται πάνω από τα κεφάλια μας και να μας αναγκάζει να μένουμε στο σπίτι, οι εορτασμοί θα ήταν σαφώς πιο πανηγυρικοί και για τις δύο κυρίες, καθώς η μία διάγει τις πρώτες της ημέρες στο ύπατο αξίωμα της χώρας, ενώ η άλλη μετράει αντίστροφα τον χρόνο μέχρι τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Οι μέρες απαιτούν σοβαρότητα, όμως ας το παραδεχτούμε, το χιούμορ μάς βοηθάει να διατηρήσουμε την αισιοδοξία μας σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε. Οπότε, δεν αντισταθήκαμε στον πειρασμό να κάνουμε μερικές ακόμη παρατηρήσεις για όσα φαίνονται στη φωτογραφία:

1. Τα μαλλιά

Η κυρία Αγγελοπούλου όχι μόνο πρόλαβε να πάει κομμωτήριο πριν κλείσουν, για άψογη βαφή, αλλά φαίνεται πως έχει μάθει και να τα χτενίζει τέλεια μόνη της στο σπίτι. Ή αυτό, ή έχει εσώκλειστο hairstylist που τηρεί τους περιορισμούς της καραντίνας. Ή μήπως έστειλε σε κάποιον άδεια μετάβασης στην εργασία του;

2. Τα νύχια

Περιποιημένα αλλά άβαφτα. Όπως όλων των γυναικών που λένε: «Ευκαιρία, τώρα που είμαι σπίτι και δεν με βλέπει κανείς, να τα αφήσω άβαφτα να ξεκουραστούνε».

3. Το πρες-παπιέ

Κρυστάλλινη ελληνική σημαία, ό,τι πρέπει για την περίσταση, αλλά πάνω στο mouse pad και δίπλα στο ποντίκι δεν είναι επικίνδυνο να πέσει και να σπάσει;

4. Το μπουκαλάκι με το νερό

Πλαστικό, χωρίς ετικέτα. Που σημαίνει ή ότι είναι το τελευταίο πλαστικό μπουκάλι με νερό που αγόρασε ποτέ και το πλένει για να το ξαναγεμίζει, ή δεν έχει αυξημένη οικολογική ευαισθησία, αλλά βγάζει την ετικέτα για να μην κάνει και διαφήμιση.

5. Το χαρτάκι στο laptop

Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Μπορεί να είναι και οι κωδικοί που ξεχνάει συνήθως – όπως όλοι όσοι κολλάνε αυτοκόλλητο με το νούμερο του κινητού τους πάνω στη συσκευή, γιατί δεν το θυμούνται απέξω. Εντάξει, μπορεί να είναι και από αυτά τα αυτοκόλλητα που έχουν οι υπολογιστές όταν τους αγοράζουμε, αλλά αυτό δεν έχει πλάκα.

6. Το τασάκι για πούρο

Είναι γνωστή η αγάπη της για τα πούρα, οπότε δεν μας εκπλήσσει. Το γεγονός ότι είναι τόσο καθαρό μπορεί να σημαίνει είτε ότι δεν καπνίζει πια λόγω της κατάστασης, ή ότι έχει πολύ καλό housekeeping.

7. Το ποτήρι

Είναι ΙΚΕΑ; Είναι ΙΚΕΑ;

8. Οι φωτογραφίες

Όλες οικογενειακές, από σημαδιακές στιγμές – άλλωστε, η πρώτη ιδιότητα που αναγράφεται στο προφίλ της είναι «Mother».

9. Τα βιβλία

Λίγο άτακτα στα ράφια, που σημαίνει ότι δεν τα έχει απλώς για διακόσμηση, αλλά τα διαβάζει. Φήμες ότι τα μαζεύει για να ιδρύσει τη Βιβλιοθήκη «Γιάννα Αγγελοπούλου» ελέγχονται ως ανακριβείς.

leave a reply

Your Review