Χάρης Βαρθακούρης: Παίρνει ξεκάθαρη θέση γι’ αυτό που συνέβη στο Big Brother

Ο παρουσιαστής μιλά για την οικογένειά του και στέλνει μήνυμα γι' αυτό που συνέβη με την αποπομπή παίκτη μετά και τις χυδαίες δηλώσεις του

Με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, με αναφορές στην οικογένειά του και στις δύο κόρες που μεγαλώνει με την Αντελίνα, ο παρουσιαστής του reality Big Brother παίρνει ξεκάθαρα θέση -και αποστάσεις- από αυτό που έχει προκαλέσει σάλο στην κοινή γνώμη και τελικά οδήγησε στη δίκαιη απομάκρυνση παίκτη από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ο Βαρθακούρης, εμφανώς φορτισμένος από τις καταιγιστικές εξελίξεις στο παιχνίδι που τελικά βγήκαν έξω από τους τείχους του για ολους τους λάθος λόγους, επιχειρεί να ξεκαθαρίσει τη θέση του και παίρνει σαφέστατες αποστάσεις.

«Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.

Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.

Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.

Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.

Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς, επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε , την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά απο μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!

Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων, το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.

Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε.

Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ», είναι το πλήρες μήνυμα του παρουσιαστή για το συμβάν.