Δημοσίευμα ξεμπροστιάζει τους Beckham: “Είχαν κορονοϊό από τον Μάρτιο, αλλά δεν είπαν τίποτα!”

Το απίστευτο σερί ταξιδιών του ζευγαριού απ' όπου εικάζεται ότι κόλλησαν τον ιό

Με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα η εφημερίδα The Sun ξεμπροστιάζει τους Beckham για το πώς ασθένησαν από κορονοϊό και έγιναν αιτία να ασθενήσουν πολλοί από τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτούς πέρσι τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα παρουσιάζει ένα σερί ταξιδιών στο οποίο προχώρησε το ζευγάρι, προκειμένου να προωθήσεις τις επαγγελματικής του υποχρεώσεις και κατά το οποίο, ενώ από ένα σημείο και μετά γνώριζαν ότι είναι άρρωστοι αγνόησαν το πρωτόκολλο ασφαλείας και συνέχισαν ανενόχλητοι τη ζωή τους, χωρίς να ενημερώσουν κανέναν.

Ειδικότερα, οι δυο τους αφού είχαν ταξιδέψει στο Λος Άντζελες επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα 21α γενέθλια του γιου τους Brooklyn, και όλοι μαζί πέρασαν τις επόμενες μέρες στο εξοχικό τους στο Κότσγουολντς στις 4 Μαρτίου. Μετά επέστρεψαν και πάλι στην Αμερική στις 11 Μαρτίου και μόλις πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του πρώην άσουν των γηπέδων, της Inter Miami, στη Φλόριντα. Στο τέλος Μαρτίου και λίγο πριν από την επιβολή του  lockdown επέστρεψαν στο εξοχικό τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατά το δημοσίευμα, η πρώτη που εμφάνισε συμπτώματα ήταν η Victoria με πονόλαιμο και υψηλό πυρετό και αμέσως μετά ασθένησε και ο David. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή στη βρετανική η Sun, η Victoria υπό καθεστώς πανικού ανάγκασε ολόκληρη την οικογένεια να μπει σε καραντίνα για περισσότερο διάστημα από τις δύο εβδομάδες που όριζε η βρετανική κυβέρνηση, ενώ την ίδια στιγμή ο σύζυγός της συμμετείχε στην εκστρατεία «Εσύ για ποιον μένεις σπίτι;».

«Ήταν τρομοκρατημένη, πιστεύοντας ότι μπορεί να είχαν κολλήσει τους υπόλοιπους και έκανε ό,τι μπορούσε για να ελαχιστοποιήσει κάθε μελλοντικό κίνδυνο», αναφέρεται στο δημοσίευμα, ενώ γνωρίζοντας πλέον ότι ήταν η αιτία που νόσησαν υπάλληλοι τους, μετά τη δική τους ανάρρωση, υποβλήθηκαν σε απανωτά τεστ και φρόντισαν να στηρίξουν οικονομικά τουλάχιστον δύο από τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της που νόσησαν εξαιτίας τους και ταλαιπωρήθηκαν αρκετά από τον κορονοϊό.

Όπως τονίζεται μάλιστα, πριν από τις διακοπές τους στην Ελλάδα, φρόντισαν εκ νέου να υποβληθούν σε τεστ.