Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι πιθανές υποψηφιότητες για την καλύτερη δραματική σειρά

Σε λίγες εβδομάδες η απονομή των βραβείων

Με το βλέμμα στραμμένο στην 78η απονομή των Χρυσών Σφαιρών , η αγωνία για τις υποψηφιότητες και τα βραβεία κορυφώνεται. Η κατηγορία “καλύτερη δραματική σειρά” είναι η πιο πολυσυζητημένη και πώς αλλιώς άλλωστε, αφού το Netflix μας χάρισε διαμαντάκια.

Σύμφωνα με το Variety, στο τραπέζι των επικρατέστερων δημιουργιών που εντυπωσίασαν βρίσκονται οι σειρές “Bridgerton” και “The Crown”. Για την πρώτη σειρά τα έχουμε ξαναπεί: Συνδυάζει άριστα ρομαντισμό και ιστορία μέσα σε ένα δραματικό σενάριο, μεταφέροντας τους θεατές στο Λονδίνο στις αρχές του 19ου αιώνα. Η σειρά έχει σπάσει ρεκόρ τηλεθέασης, χωρίς βέβαια και το “The Crown” να πηγαίνει πίσω. Η βιογραφική ιστορία που σχετίζεται με τη στέψη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ έχει καθηλώσει κοινό και κριτικούς. Οι τρεις προηγούμενες σεζόν της σειράς έχουν ήδη ξεχωρίσει.

“The Mandalorian” και “Lovecraft Country” είναι επίσης δύο δυνητικές υποψηφιότητες στην κατηγορία αυτήν. Το “The Mandalorian” είχε και πέρσυ παρουσία στον θεσμό αλλά δεν κατάφερει να αποσπάσει τη νίκη στην κατηγορία “καλύτερη τηλεοπτική σειρά- δράμα” . Το  “Lovecraft Country” από την άλλη, συνδυάζει μαγεία και ιστορία και έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση από το καλοκαίρι που έκανε πρεμιέρα. Τέλος, σύμφωνα με το Variety, άξιες υποψηφιοτήτων είναι και οι σειρές “We Are Who We Are” και  “P-Valley” .

Υπομονή, βρισκόμαστε μόλις λίγες μόλις εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων. Στις 3 Φεβρουαρίου περιμένουμε τις ανακοινώσεις για τις υποψηφιότητες, ενώ η απονομή των βραβείων θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου. Για να δούμε ποιος θα εντυπωσιάσει..

leave a reply

Your Review