Δανάη Μπάρκα: Επίσημη πρώτη σήμερα για το “Πάμε Δανάη”

Στις 10.00 κάνει πρεμιέρα στον αέρα του Mega η νέα πρωινή εκπομπή, αλλά ταυτόχρονα κάνει ντεμπούτο και η νεαρή παρουσιάστρια

Πρεμιέρα σήμερα κάνει η Δανάη Μπάρκα, αλλά ταυτόχρονα και ντεμπούτο ως παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Με το “Πάμε, Δανάη” από τον αέρα του Mega έρχεται για να προσπαθήσει να κάνει το δικό της όπως είχε πει και σε μεγάλη συνέντευξή της στο DownTown στην πρωινή ζώνη της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Ο Νίκος Μουτσινάς αποδέχτηκε την πρόσκληση της Δανάης και θα είναι ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής σε μία συνέντευξη εφ‘ όλης της ύλης γεμάτη με το ευφυέστατο χιούμορ του, τις μοναδικές του ατάκες και την πάντα ετοιμοπόλεμη τηλεοπτική του διάθεση.

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου. 

Για να δούμε μετά και την είσοδό της στο τηλεοπτικό παιχνίδι, πόσο θα αλλάξει ο χάρτης της τηλεθέασης των πρωινών ψυχαγωγικών προγραμμάτων.

 

leave a reply

Your Review