Έλενα Χριστοπούλου: “Η αγορά ξέρει την αλήθεια”

Η γοητευτική κριτής του My Style Rocks μιλά για την κόντρα της με τη Βίκυ Καγιά

Είναι από τις τηλεοπτικές παρουσίες που με αξιοπρέπεια, αλλά όχι με ανώφελη σιωπή έχει κερδίσει τον τηλεθεατή, κυρίως για τις ψύχραιμες και εγκεφαλικές τοποθετήσεις της, όσο και για τον τρόπο της να διαχειρίζεται τις τηλεοπτικές φήμες και να απαντά σε κριτική και gossip που την αφορά. 

Η αθόρυβη αποχώρησή της από το My Style Rocks που όμως ξεσήκωσε μία θύελλα παρασκηνίου αναφορικά με τις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά βρίσκεται εδώ και καιρό στα ψηλά του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι η δημοφιλής booker δεν επιβεβαιώνει, δεν διαψεύδει, αλλά ούτε και αφήνει τις φήμες να αιωρούνται. 

Έτσι, μετά το τέλος του My Style Rocks η Χριστοπούλου ρωτήθηκε ξανά, ώστε να παρουσιάσει τη δική της εκδοχή, Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε, Δανάη”, η Χριστοπούλου ήταν κατηγορηματική. 

«Όσοι γνωρίζουμε, γνωρίζουμε καλά την αλήθεια. Αυτό έχω να πω εγώ», είπε όταν ρωτήθηκε για την κόντρα με τη Βίκυ Καγιά. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το αν λόγω της ευγένειας με την οποία διαχειρίζεται την κρίση κάποιοι από τους πρώην συνεργάτες της θα μπορούσαν να της κρατήσουν κακία, η Χριστοπούλου είχε και πάλι μία ψύχραιμη απάντηση. 

«Μου έχουν κρατήσει κακία κατά καιρούς οι άνθρωποι, αλλά κάποια στιγμή έρχεται ο χρόνος και αποδεικνύει πολλά πράγματα. Και η αγορά ξέρει»…

leave a reply

Your Review