Μελάνια και Ντόναλντ Τραμπ: Το μήνυμα πίσω από την -τελευταία- χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο

Πέρσι δεν είχε φωτογραφία. Φέτος έχει... υπερπαραγωγή!

Από την πρώτη στιγμή που η Μελάνια Τραμπ μπήκε στον Λευκό Οίκο, ως Πρώτη Κυρία, έψαχνε τρόπο για να βγει.

Με το ζόρι φωτογραφιζόταν, με το ζόρι μιλούσε, με το ζόρι άφηνε τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ ακόμη και να της πιάσει το χέρι. Δεν ήθελε να γράψει τον γιο τους Μπάρον σε σχολείο της Ουάσινγκτον, δεν ήθελε καμία συμμετοχή σε όσα όφειλε ως σύζυγος του Προέδρου και κυρίως ως Πρώτη Κυρία.

Φέτος, όμως, που το ζευγάρι περνά τα τελευταία του Χριστούγεννα στην πολυτελή κατοικία των ισχυρών της Αμερικής, η Μελάνια έχει βάλει τα δυνατά της.

Οι στολισμοί για τα Χριστούγεννα είναι οι πολυτελέστεροι που είδαμε τα τελευταία 4 χρόνια, η προθυμία της να συμμετέχει σε φιλανθρωπικές κινήσεις είναι αξιοζήλευτη και ενώ πέρσι κοινή φωτογράφιση του ζεύγους δεν υπήρξε (γιατί έτσι!), φέτος η κάρτα του απερχόμενου και της Πρώτης Κυρίας ήταν απλώς υπερπαραγωγή.

 

Εκείνος με σμόκιν και εκείνη επίσης. Εκείνος σχεδόν αμήχανος και εκείνη… like a boss. Εκείνος, ως συνήθως και εκείνη επίσης με σμόκιν και ψηλοτάκουνες γόβες και κυρίως άνετη μετά από χρόνια πίεσης για το να αναλάβει επιτέλους τα καθήκοντά της.

«Καλά Χριστούγεννα από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ», έγραφε το tweet που “ανέβηκε” στον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας, το οποίο πρακτικά αποκάλυπτε ότι το εντυπωσιακό “κλικ” τραβήχτηκε από την φωτογράφο του Λευκού Οίκου Άντρια Χανκς και ότι η φωτογράφιση είχε γίνει ήδη από τις 10 Δεκεμβρίου, προτού τελεσιδικήσει η νίκη Μπάιντεν και παρά τις αγωγές που είχαν ασκηθεί σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ και για τη γνησιότητα του εκλογικού αποτελέσματος.

leave a reply

Your Review