Ελένη Μενεγάκη: Πότε, λοιπόν, η μεγάλη επιστροφή στον ΑΝΤ1;

Από το πρωί, στα τηλεοπτικά, η είδηση είναι μία: ότι η Μενεγάκη θα επιστρέψει, τελικά, στην τηλεόραση. Το θέμα είναι πότε;

Την 1η Ιουλίου του καλοκαιριού που αφήσαμε πίσω μας, η Ελένη Μενεγάκη με έναν πανηγυρικό αποχαιρετισμό υποτίθεται ότι άφησε πίσω της την τηλεόραση, για φέτος τουλάχιστον και αποφάσισε να κάνει τις μεγαλύτερες διακοπές της ζωής της, μακριά από κάμερες και deadlines που θα καθιστούσαν επιτακτική την επιστροφή της σε κάποιο κανάλι και κάποια εκπομπή.

Εδώ και καιρό, επίμονα οι δημοσιογράφοι τη ρωτούσαν για το αν σκοπεύει να επιστρέψει κάποια στιγμή με κάτι άλλο, όμως, τόσο από την ίδια, όσο και από το περιβάλλον της, η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική.

Μέχρι την ώρα που ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα οι φήμες επέμεναν ότι η Μενεγάκη επιστρέφει και μάλιστα στο κανάλι από το οποίο ξεκίνησε.

Την είδηση φρόντισε να φέρει κατηγορηματικά στο τραπέζι η Χριστίνα Πολίτη και μέσα από το site της Cosmopoliti.com και από τότε όλοι ασχολούνται με αυτό… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, η παρουσιάστρια αναμένεται να επιστρέψει στον ΑΝΤ1 με ένα βραδινό show, το οποίο φιλοδοξεί να αλλάξει για πάντα την ελληνική τηλεόραση.

Πολλοί βλέπουν κάρμα πίσω από αυτή την επιστροφή στο συγκεκριμένο κανάλι: η Μενεγάκη έγινε η παρουσιάστρια που όλοι γνωρίζουμε, όταν το 1995 και μετά από μικρά περάσματα από το Mega από τηλεοπτικές σειρές και την εκπομπή “Κοκτέιλ”, βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και δειλά – δειλά αναλαμβάνει την παρουσίαση του θρυλικού πια “Πρωινού Καφέ”.  Θα φύγει από τον ΑΝΤ1 το 2005, ακολουθώντας τον τότε σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο στον Alpha.

Εκεί θα ξαναχτίσει τόσο την πρωινή όσο και τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, για να ολοκληρώσει τον κύκλο της φέτος το καλοκαίρι.

Ακόμη και έτσι, ωστόσο, η Μενεγάκη αυτούς τους λίγους μήνες που έμεινε μακριά από τα τηλεοπτικά φώτα δεν σταμάτησε να αποδεικνύει μέσα από τις διαφημιστικές συνεργασίες της, αλλά και μέσα από τα social media, ότι είναι η απόλυτη υπογραφή στην αγορά, η γυναίκα που όλοι θέλουν να διαφημιστούν μέσω αυτής και ένα πρόσωπο που πάντα αγαπούν οι χορηγοί. Αναμένουμε τη μεγάλη επιστροφή με την ίδια αγωνία που την αναμένουν και οι τηλεθεατές… 

 

 

 

leave a reply

Your Review