Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο παραμυθένιος γάμος και η ατάκα του διάσημου μπαμπά της που μπέρδεψε τους πάντες!

Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στις Σπέτσες σε στενό κύκλο φίλων και συγγενών

Με τον δικό της τρόπο, αθόρυβο, διακριτικό, αλλά ξεκάθαρο και ωραίο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παντρεύτηκε το Σάββατο με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες.

Όλα ήταν όμορφα, ο καιρός σύμμαχος για να φτάσει το ζευγάρι στο ξωκκλήσι με καΐκι, με εκείνον να φτάνει πρώτος για να την περιμένει και εκείνη να σκίζει τα νερά πάνω στο πλεούμενο με ένα νυφικό που έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη.

Και όλοι από μέρες είχαν μπερδευτεί καθώς όλοι έλεγαν ότι το ζευγάρι ετοιμάζεται να αναβάλει τον γάμο του λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό και σ’ αυτό το υπέροχο μπέρδεμα σύμμαχος φαίνεται ότι ήταν και ο πατέρας της τραγουδίστριας, Γιάννης Ζουγανέλης, δημιουργώντας την τέλεια ασπίδα για να παντρευτεί η μονάκριβη κόρη του ιδίου και της Ισιδώρας Σιδέρη, ακριβώς όπως το επιθυμούσε: μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Διότι, λίγες ημέρες πριν και κατά τη διάρκεια πρωινής εκπομπής, ο Ζουγανέλης έλεγε ότι ο γάμος θα ήθελαν οικογενειακώς να γίνει με πολλούς καλεσμένους και να γιορταστεί το γεγονός με κάθε λαμπρότητα και κέφι. Και έτσι έμειναν όλοι με την εντύπωση ότι ο γάμος αναβάλλεται, ενώ το ζευγάρι ήδη ταξίδευε για Σπέτσες και όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή του.

Κουμπάροι του ευτυχισμένου ζευγαριού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου καθώς και η στιχουργός Σάννυ Μπαλτζή, ενώ μόνο όταν το μυστήριο είχε τελειώσει, η ταλαντούχα τραγουδίστρια «σήκωσε» στον λογαριασμό της στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία από τη σημαντικότερη στιγμή στη σχέση της με τον σύζυγο της, πλέον.