Ελένη Μενεγάκη: Τα πιο εντυπωσιακά -κάποτε εξωφρενικά- χτενίσματα της παρουσιάστριας

Αν μη τι άλλο, η Μενεγάκη υπήρξε από τις παρουσιάστριες που ποτέ δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί με τα μαλλιά της!

Είναι πολύ της μόδας για τις νέας κοπής παρουσιάστριες να λένε ότι δεν φοβούνται να τσαλακωθούν και να πειραματιστούν με την εικόνα τους. Όμως, η αλήθεια είναι ότι μόνο μία, και αυτή ήταν η Ελένη Μενεγάκη, δεν φοβήθηκε να δοκιμάσει extreme χτενίσματα στα μαλλιά της και να παίξει με την εικόνα της, όσο καμιά άλλη Ελληνίδα παρουσιάστρια.

Πότε με εξωφρενικούς κότσους με λουλούδια, πότε με εντυπωσιακά, αλλά και πάλι extreme αρχαιοελληνικά χτενίσματα, πότε με αξεσουάρ που ούτε έφηβη δεν θα τολμούσε, η Μενεγάκη ήξερε και να τολμά και να προσαρμόζει στο δικό της στιλ νέα πράγματα, που στο κεφάλι μιας οποιασδήποτε άλλης γυναίκας, θα φαίνονταν από υπερβολικά, έως αμήχανα.

Η ίδια άπειρες φορές, on camera είχε αφεθεί στα χέρια του έμπειρου, Βασίλη Μπουλούμπαση, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την είχε πετύχει στο κομμωτήριο να περιποιείται την πλούσια κώμη της και να ρισκάρει με δύσκολα χτενίσματα, που όμως, πάντα αναδείκνυαν τα όμορφα χαρακτηριστικά του πιο αναγνωρίσιμου προσώπου της ελληνικής τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/B7Q5jIZJufP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bhd7909gnBv/?utm_source=ig_embed

 

https://www.instagram.com/p/BdkSBH3HyCt/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B5U-Qxpl5kU/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BVaLhjfHjvW/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BPucriRjV95/

https://www.instagram.com/p/BMlrzByjt_o/

leave a reply

Your Review