Ελεονώρα Μελέτη: Εξοργισμένη με τον τρόπο που ΜΜΕ και αρχές χειρίζονται την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης

Η παρουσιάστρια ξέσπασε με ένα story στο Instagram

Για την υποκρισία και την επιλεκτική αυστηρότητα των ΜΜΕ σε ό,τι αφορά τη διαχείριση υποθέσεων παιδοφιλίας ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη και με όλα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσιάστρια μέσα από ένα story στο Instagram ξέσπασε για τον χειρισμό της υπόθεσης, με ένα θυμωμένο story στο Instagram, απηχώντας μία άποψη που συμμερίζονται πολλοί πολίτες και αφορά τον τρόπο με τον οποίο αρχές και ΜΜΕ χειρίζονται την εικόνα και τα στοιχεία της γυναίκας που απήγαγε το κορίτσι.

«Τόσο καιρό, με εντολή εισαγγελέα βλέπαμε τα πρόσωπα των παιδόφιλων για να προστατευτεί η κοινωνία και να μιλήσουν τα θύματα. Δεν καταλαβαίνω γιατί δε γίνεται το ίδιο με την παιδόφιλη της Θεσσαλονίκης. Έχει ομολογήσει η ίδια τις αρρωστημένες προτιμήσεις της. Γιατί τα Μέσα κρύβουν το πρόσωπό της; Εμείς και τα παιδιά όλων μας, αλλά και το δικό της παιδί χρειάζονται προστασία από αυτής και ομοίους της, όχι εκείνη. Δεν έχει δικαίωμα στην προστασία. Καμία συμπόνια, κανένα ελαφρυντικό, καμία προστασία, καμία υπεράσπιση» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.