Τζόυς Ευείδη: Τώρα πια μου είναι πολύ δύσκολο να ερωτευθώ, να εντυπωσιαστώ από κάποιον

Η αγαπημένη ηθοποιός μιλά με ειλικρίνεια για τις μέρες της καραντίνας, την αγάπη της για τα ζώα και τη ζωή της σήμερα

Η Τζόυς Ευείδη σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις. Χειμαρρώδης, προσιτή, γεμάτη ζωή και όρεξη για επικοινωνία, ήρθε στο DoT και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε χωρίς δισταγμό για όλα.

Για τον τρόπο που έκλεισε άρον άρον το θέατρο λόγω κορονοϊού, για την απόφασή της να παλέψει για τα δικαιώματα των ζωών, αλλά και για το γιατί πλέον ένας ρόλος στα μάτια της φαίνεται να έχει μεγαλύτερη αξία απ’ ό,τι ένας νέος έρωτας.

“Δεν ήταν κανονικό πράγμα αυτό τώρα να είσαι κλεισμένος στο σπίτι, που όλοι βρήκαν τον εαυτό τους με την καραντίνα. Εγώ τον εαυτό μου τον έχω ανακαλύψει εδώ και 45 χρόνια! Δεν ήταν κανονικό, μην τρελαθούμε! Δεν είναι ότι πέρασα χάλια, ότι βάραγα κουτουλιές στον τοίχο, ευτυχώς είχα τα ζωντανά μου, την Κουκουνάρα, τα γατιά, τις υιοθεσίες που ευτυχώς τις έτρεξα πάρα πολύ και είχα πολύ καλά αποτελέσματα, αλλά όχι την καραντίνα δεν τη χάρηκα”, είπε η ηθοποιός.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το πώς συμπεριφέρεται όταν φλερτάρει η ηθοποιός ήταν ξεκάθαρη: “Παιδιά, μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο πια. Δεν το ψάχνω, αλλά δεν μου έχει τύχει κιόλας. Και για να λέμε την αλήθεια, έχω ζήσει πολλά πράγματα, όλα αυτά τα χρόνια και πρέπει να πρόκειται για κάτι πάρα πολύ εντυπωσιακό για να μασήσω. Κατ’ αρχάς, έχω ανακαλύψει ότι είμαι πολύ πιο μονόχνωτη απ’ όσο νόμιζα. Μ’ αρέσει πάρα πολύ το nobody around για κάμποσες ώρες…”, είπε η ηθοποιός.

Δείτε όλη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη που η ηθοποιός έδωσε στην εκπομπή DoT, αλλά και άλλες ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις στο κανάλι του DownTown στο Youtube >>>