Ελεονώρα Μελέτη: “Εγώ είμαι σκυλί του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ!” – Η απάντηση του Νίκου Μάνεση

Για πρώτη φορά η δημοσιογράφος μιλά για τις φήμες που την θέλουν σε μάλλον κακή εργασιακή σχέση με τον Νίκο Μάνεση

Πριν από λίγες ημέρες ένα δημοσίευμα της Real News ήρθε να ταράξει τα νερά για τα όσα συμβαίνουν στη νέα infotainment εκπομπή του Alpha, “Ώρα για Μελέτη” την οποία επιμελούνται από κοινού, η Ελεωνόρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης. 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το συγκεκριμένο ρεπορτάζ η δημοσιογράφος δεν βρισκόταν σε αγαστή σχέση συνεργασίας με τον Μάνεση, με πηγές να κάνουν λόγο για εξαιρετικά τεταμένο κλίμα ανάμεσα στους δύο συνεργάτες και με τη δημοσιογράφο να βλέπει να ακυρώνεται ό,τι εισηγείται και προκειμένου να ενισχυθούν τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής. 

Το ρεπορτάζ, όπως ήταν φυσικό προκάλεσε κι άλλες φήμες και ειδικά από τη στιγμή που είναι γνωστό ότι μέσα στους όρους του συμβολαίου της Μελέτη με τον Alpha είναι να έχει λόγο σε ο,τι αφορά τη θεματολογία της εκπομπής και των θεμάτων που βγαίνουν προς τα έξω. 

Με τον Νίκο Μάνεση, κατά τις φήμες πάντα, να μην εμφανίζεται στο πλατό της εκπομπής, ούτε στο κοντρόλ, αλλά να ελέγχει την εύρυθμη λειτουργία της από το γραφείο του, κάποιοι έφτασαν στο σημείο να μιλούν ακόμη και για παραίτηση της δημοσιογράφου. Βέβαια, ας σημειωθεί ότι όλο αυτό είναι εξαιρετικά περίεργο, δεδομένου ότι η εκπομπή ξεκίνησε μόλις πριν από έναν μήνα και κάτι μέρες και η Μελέτη, σύμφωνα με αυτά που έγραφε στο Instagram αισθανόταν ενθουσιασμένη με το νέο ξεκίνημα… 

https://www.instagram.com/p/CEpRauPn4mZ/

Όμως, η ίδια σήμερα, μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της με τον Νικόλα Ράπτη στον ‘Δρόμο” φρόντισε να εξουδετερώσει τις φήμες μια και καλή, απαντώντας μάλιστα σε σχετική ερώτηση του συναδέλφου της. 

«Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;», ξεκίνησε να απαντά η Μελέτη και συνέχισε: «Εγώ, αγάπη μου, είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη. Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πώς ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη», είπε η δημοσιογράφος και κατέληξε με λίγες δόσεις χιούμορ:

«Γενικώς, είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος, είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές. Ειδικά, όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;».

UPDATE 

Πριν από λίγο προέκυψε και η απάντηση του Νίκου Μάνεση στον δημοσιογράφο, Χάρη Λεμπιδάκη η οποία παρουσιάζει μια άλλη εκδοχή της κατάστασης 

«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

leave a reply

Your Review