Ελεωνόρα Μελέτη: Το ντόμινο που -πιθανότατα- θα προκαλέσει η έξοδός της από τον Alpha

Όλα τα σενάρια ανοιχτά...

Για κάποιους το “σπάσιμο” του συμβολαίου της με τον Alha θεωρείται ήδη ειλημμένη απόφαση. Για άλλους,. όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά και η έξοδος της Ελεωνόρας Μελέτη από τον σταθμό σηματοδοτεί ένα ντόμινο αλλαγών τόσο στο συγκεκριμένο κανάλι, όσο και στο Mega.

Μέχρι στιγμής σίγουρο θεωρείται ότι το κενό της θα αναπληρωθεί από τη Μαρία Νικόλτσιου και τη Βίκυ Χαντζή με μία αμιγώς ενημερωτική εκπομπή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει δοθεί ξεκάθαρη οδηγία από τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού για σαφή στροφή στις ειδήσεις, λόγω και του 2ου κύματος πανδημίας και για οριστική τελεία στις συζητήσεις για την κόντρα της προηγούμενης ομάδας με τον Νίκο Μάνεση. ]

Την ίδια στιγμή, το ρεπορτάζ θέλει το κανάλι σε επικοινωνία με την Τατιάνα Στεφανίδου, για το άλλο κομμάτι της συγκεκριμένης ζώνης που έχει να κάνει με το infotainment και χωρίς, ωστόσο, να επιβεβαιώνεται η φημολογία για συζητήσεις με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

Ας σημειωθεί ότι η Τατιάνα όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε ανοιχτές συζητήσεις με το Mega, στο οποίο, όμως, είτε επιλέξει να μετακινηθεί είτε όχι, υπάρχει περίπτωση εισόδου στο πλάνο της Ελεωνόρας Μελέτη. Γενικώς, μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν, θα δούμε αλλαγές και εξελίξεις, που, όμως, μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να προκαλούν καμία ιδιαίτερη ανατροπή στον πίνακα τηλεθέασης των πρωινών εκπομπών.