Ένα απόγευμα με τον David Beckham

Ο αθλητής-θρύλος ήρθε στην Αθήνα για λίγες ώρες για την παρουσίαση του νέου μοντέλου Tudor Pelagos 39 και ήμασταν εκεί.

Ο άσος του ποδοσφαίρου David Beckham, ως Global Brand Ambassador της Tudor, ήρθε στην Αθήνα για να παρευρεθεί στην επίσημη παρουσίαση του νέου καταδυτικού μοντέλου Pelagos 39 της ελβετικής ωρολογοποιίας, του οποίου το όνομα είναι εμπνευσμένο από τις ελληνικές θάλασσες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, είπε μεταξύ άλλων ότι ως Βρετανός αγαπά την παράδοση και την ιστορική κληρονομιά, στοιχεία για τα οποία ξεχωρίζει η Tudor, ένα brand που αισθάνεται σαν οικογένειά του, σαν μια σπουδαία ομάδα της οποίας είναιπερήφανο μέλος.

Στην ερώτηση «Αν έπρεπε να διαλέξει ένα ρολόι TUDOR, ποιο θα ήταν και γιατί;» απάντησε  “Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση, αλλά πιστεύω πως όλα τα ρολόγια TUDOR, έχουν ένα διαφορετικό επίπεδο, έχουν την κληρονομιά, αλλά και την μοντέρνα τεχνογνωσία. Είναι δύσκολο αν επιλέξω μόνο ένα, αλλά φυσικά ήμουν πάντα φαν του Pelagos, γιατί είναι το ρολόι που μπορείς να φορέσεις στο γυμναστήριο, στην παραλία, με ένα κοστούμι, το ρολόι που πάει με όλα. Όλοι ξέρουμε πως υπάρχουν πράγματα που σου δημιουργούν αναμνήσεις, όπως ένα άρωμα, ένα ρούχο, σε κάνει να σκέφτεσαι μια συγκεκριμένη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και με τα ρολόγια, πάντα θέλω να είμαι σίγουρος πως έχω ένα μοναδικό κομμάτι για μια ιδιαίτερη στιγμή”.

#borntodare το μότο της συλλογής που εκφράζει τον διεθνή αστέρα.

Το style icon αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του μοντέλο είναι το Pelagos επειδή ταιριάζει με τα πάντα, ότι έχει μεγάλη συλλογή από ρολόγια της Tudor και όποτε λείπει κάποιο ξέρει ότι το έχει πάρει κάποιος από τους τρεις γιους του ή η 11χρονη κόρη του, που έχει αρχίσει κι εκείνη να τα φορά. Φυσικά, αναφέρθηκε και στο χαρακτηριστικό και fashion forward βρετανικό στυλ, που είναι πολυπολιτισμικό και συνάδει απόλυτα με το νέο μοντέλο.

Ηρώ Βαχάρη και David Beckham

Το νέο μοντέλο Pelagos 39 της Tudor, διαμέτρου 39mm , κατασκευασμένο από Τιτάνιο Βαθμού 2 , είναι το μικρότερο και πιο συμπαγές μοντέλο της συλλογής Tudor Pelagos. Kυκλοφορεί με μπρασελέ από Τιτάνιο, εξοπλισμένο με το σύστημα γρήγορης ρύθμισης Τ-Fit στο κούμπωμα ,σε συνδυασμό με το σύστημα επιμήκυνσης ώστε να μπορεί να φορεθεί πάνω από την στολή κατάδυσης. Επίσης μπορείτε να το βρείτε με μαύρο λουράκι από καουτσούκ με κούμπωμα από τιτάνιο.

Το Pelagos 39 είναι εξοπλισμένο με τον προηγμένο αυτόματο μηχανισμό ΜΤ5400 που προσφέρει αυτονομία ενέργειας 70 ωρών, απόλυτη ακρίβεια και είναι στεγανό στα 200 μέτρα.

leave a reply

Your Review