Ένα ιδιαίτερο παπούτσι για τα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση

Φέτος, συμπληρώνονται 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821, και το ιστορικό brand KALOGIROU συμμετέχει στον εορτασμό της εθνικής επετείου μέσα από μία ιδιαίτερα ξεχωριστή και δημιουργική συνεργασία που ενώνει την τέχνη με τη μόδα.  Σε συνεργασία με το ιταλικό brand Superga και τον διεθνώς καταξιωμένο Έλληνα καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κακανιά, δημιουργήθηκε ένα limited edition υπόδημα με την εικαστική υπογραφή του καλλιτέχνη και την εκκεντρική alter-ego περσόνα του, την κυρία Τεπενδρή.

To συγκεκριμένο υπόδημα κυκλοφορεί σε 200 αριθμημένα κομμάτια, γυναικεία, ανδρικά και εφηβικά, τα οποία είναι διαθέσιμα διεθνώς στα φυσικά καταστήματα και αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Nα πούμε ότι το πρώτο κατάστημα με την επωνυμία «Καλογήρου» άνοιξε το 1890 στο κέντρο της Αθήνας και για περισσότερο από 130 χρόνια η ιστορική εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία πολυτελών υποδημάτων, τσαντών και αξεσουάρ. Σήμερα, με ανανεωμένη ταυτότητα, η αλυσίδα KALOGIROUαποτελείται από 10 φυσικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και το e-shop Kalogirou.com, προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές για τη γυναίκα και τον άνδρα.

 

 

 

 

leave a reply

Your Review