Ρίκα Διαλυνά: Τι απαντά όταν την ρωτούν για την ηλικία της

Η γνωστή ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ηλικία της. Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν πηγαίνει σε ινστιτούτα ομορφιάς και αποκάλυψε τι απαντάει σε όσους τη ρωτούν πόσο χρονών είναι.

“Ξέρεις τι απαντούσε ο Τσοχατζόπουλος όταν τον ρωτούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου τι ώρα είναι; Ό,τι ώρα θέλετε πρόεδρε. Αυτό απαντώ κι εγώ όταν με ρωτούν πόσο χρονών είσαι, ό,τι ηλικία θέλετε έχω. Φτάνει να είστε εσείς ευχαριστημένοι. Αν μπεις στο ίντερνετ, θα δεις να γράφουν επτά διαφορετικές ηλικίες. Δεν έχουν βάλει, όμως, τη σωστή. Δεν θέλω να με επηρεάζει η ηλικία. Μπορεί να είσαι 90 ή 100 και μέσα σου να νιώθεις μόλις σαράντα. Εγώ δεν έχω ηλικία” σημείωσε.
“Πολλοί πιστεύουν ότι πηγαίνω στα ινστιτούτα ομορφιάς και κάνω λίφτινγκ. Και από τα ινστιτούτα μου ζητούν να τα επισκέπτομαι για να κάνουν διαφήμιση στο μαγαζί τους. Δεν πάω όμως. Περιμένω την μέρα που θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα μου πούνε κυρία Διαλυνά ελάτε, θέλουμε να σας προτείνουμε να διαφημίσετε αυτήν την φορά μια γυναίκα 200 ετών! Εκεί, ναι, θα πάω! Ένα είναι το μυστικό ομορφιάς μου, ότι δεν έπεφτα ποτέ στο κρεβάτι χωρίς πρώτα να καθαρίσω το πρόσωπό μου από το μέικ απ.”, κατέληξε.

leave a reply

Your Review