Η εντυπωσιακή επίδειξη μόδας της Μαίρης Κατράντζου

Η διάσημη σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου  και ο Σύλλογος Ελπίδα διοργάνωσαν ένα μοναδικό πολιτιστικό και ανθρωπιστικό event με φόντο τον Ναό του Ποσειδώνα.

 

Με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» συνεργάστηκε με τη διεθνούς ακτινοβολίας Ελληνίδα σχεδιάστρια  Μαίρη Κατράντζου στη διοργάνωση μιας επίδειξης μόδας με φιλανθρωπικό σκοπό, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

 

Η βραδιά τα είχε όλα: Ευγενέστατες οικοδέσποινες (την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρο του Σωματείου, και τη Μαίρη Κατράντζου). Λαμπερούς καλεσμένους (500 προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό). Μοναδικές δημιουργίες (η  συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι της διάσημης σχεδιάστριας είναι εξολοκλήρου εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό). Εξαιρετικό location (ο αρχαιολογικός χώρος του επιβλητικού Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο παραχωρήθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού για πρώτη φορά για τέτοιου είδους εκδήλωση). Συγκινητικές στιγμές (τα αποθεραπευμένα παιδιά της «Ελπίδας» περπάτησαν στην πασαρέλα κρατημένα από το χέρι). Και ένα μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς (όλα τα έσοδα της βραδιάς  διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ»,