Πώς να δείξεις ψηλότερη με λίγες κινήσεις

 

Μπορεί να λένε ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκάλια, αλλά ποια δεν θα ήθελε λίγους πόντους παραπάνω; Τα ψηλοτάκουνα γνωρίζουμε όλες ότι κάνουν καταπληκτική δουλειά και πολύ άμεσα χαρίζουν εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά το ύψος.
Τι θα έλεγες όμως να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα μονοπάτια και να μάθεις επιπλέον μυστικά ώστε στο λεπτό να προσθέτεις ένα και δύο και τρεις και όσους πόντους χρειάζεσαι παραπάνω;

Ακολουθούν tips που θα σε βοηθήσουν αρκετά :

1. Απέφυγε τις φούστες σε στενή γραμμή και διάλεξε αυτές που είναι σε Α γραμμή. Η δεύτερη κατηγορία θα κάνουν τα πόδια σου πιο ψηλά σε αντίθεση με τις στενές που θα τα κάνουν πιο κοντά.
2. Πες όχι στα παπούτσια που κλείνουν στον αστράγαλο, διότι χωρίζουν το πόδι σου στα 2 δείχνοντας ακόμα πιο κοντό. Δοκίμασε τις κλασικές γόβες που αφήνουν το πόδι ελεύθερο και θα δεις θαύματα.
3. Πάντα γύριζε το παντελόνι στο κάτω μέρος του. Η διαφορά που θα διαπιστώσεις και εσύ η ίδια θα είναι εκπληκτική.
4. Πρόσεξε το πουκάμισο σου και συγεκριμένα το τελευταίο κουμπί του να τελειώνει στο ύψος του ισχίου. Έτσι θα ξέρεις πάντα ότι αυτό το πουκάμισο σου ταιριάζει και δεν σου κόβει επιπλέον πόντους.
5. Προτίμησε τα κοντά jacket από τα μακριά και με τα περιττά βολάν. Επέλεξε minimal πανωφόρια που δεν θα σε κάνουν να δείχνεις μινιόν.
6. Δώσε ψήφο εμπιστοσύνης στις midi φούστες σε σχέση με τις maxi. Το λίγο δέρμα που θα φαίνεται όταν επιλέξεις την midi φούστα, θα δώσει το extra ύψος.
7. Άφησε για λίγο στην άκρη τις oversized τσάντες που θα σε ”εξαφανίσουν” και πες ναι στις μικρές και ιδιαίτερες τσάντες.

leave a reply

Your Review